اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

بازخوانی حماسه ماندگار 9 دی در شبکه آموزش سیما

برنامه «و اما امروز» همزمان با گرامیداشت روز نهم دی و حماسه عاشورایی و ولایتمدار مردمِ ایران اسلامی‌به صورت ویژه از شبکه آموزش سیما پخش می‌شود.
دسته بندی:

توضیحات

به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش سیما، برنامه «و اما امروز» شنبه 9 دی ماه به مناسبت این حماسه عاشورایی با کارشناسان، ائمه جمعه و نمایندگان مجلس خبرگان و دست اندرکاران مراسم گرامیداشت 9 دی گفتگو می‌کند.
سردار کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی و معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران در دوران فتنه 88 و سردار جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران در این برنامه از این حماسه بزرگ و خودجوش خواهند گفت.
مستندهای «تاریخ انقلاب اسلامی» و «گرم ترین روز زمستان» به کارگردانی مهدی تقویان در سال روز نهم دی ماه روی آنتن شبکه آموزش می رود.
امیر، جوانی است که در روزهای ملتهب بعد از انتخابات سال 1388، در مسجد لولاگر توسط آشوبگران مجروح می‌شود و به کما می‌رود. مستند «گرم ترین روز زمستان»، اغتشاشات فتنة 88 را در روزهای مهمی مانند روز قدس، 13 آبان، 16 آذر، روز عاشورا و 9 دی از زبان پدر امیر روایت می‌کند و سعی دارد به سؤالات مختلفی پاسخ دهد از جمله این‌که چرا مردم در نهم دی‌ماه سال 88، آن حماسة عظیم را به وجود می‌آورند.
 

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها