به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش، دکتر مینو محرز و دکتر ایرج حریرچی هر دو از مسئولان و کارشناسان ارشد وزارت بهداشت و ستاد مقابله با شیوع ویروس کووید۱۹ دوشنبه در استودیو صبحی دیگر حاضر می شوند تا از آخرین اخبار کرونا و راههای مقابله با ویروس کووید۱۹ برای بینندگان شبکه آموزش بگویند.
از سوی دیگر خسرو معتضد ، تاریخ نگار نیز همانند دوشنبه های پیشین در برنامه صبحی دیگر حاضر خواهد شد تا برگی دیگر از تاریخ را با نیما کرمی مجری مجله صبحگاهی شبکه هفت ورق بزند .
همچنین مهران بابایی ، فوق تخصص کبد و گوارش ، میهمان دیگر برنامه فردا دوشنبه صبحی دیگر است.
مجله صبحگاهی "صبحی دیگر" هر روز از حدود ساعت ۹:۲۰ به مدت ۷۰ دقیقه روی آنتن شبکه آموزش می رود .
در برنامه نیمروزی شبکه تلویزیونی آموزش، برنامه دکتر سلام با اجرای میترا بهرامی و با دعوت از دکتر لیلا شکری ، پزشک زنان ، روی آنتن شبکه آموزش می رود .
برنامه گفتگو محور "دکتر سلام" شبکه آموزش با محوریت پزشکی همه روزه از حوالی ساعت ۱۳:۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه پخش می شود.
در برنامه شامگاهی رویش که با محوریت آموزش کشاورزی و با هدف ترویج روحیه جهادی و آموزش کشاورزی هر روز در ساعت ۱۹:۱۰ به مدت ۴۵ دقیقه پخش می شود در روز دوشنبه ، با موضوع " بیمه محصولات باغی و زراعی " میزبان مهندس حسین حدادنژاد ، مدیرکل توسعه خدمات بیمه ای صندوق بیمه کشاورزی است .
برنامه بورسانه هم فردا دوشنبه با حضور محمدجواد فرهانیان کارشناس بازار سرمایه به پرسش های مخاطبان در این حوزه پاسخ خواهد گفت .
برنامه تخصصی " بورسانه " روزهای زوج هر هفته حدود ساعت ۲۱:۴۵ به مدت ۴۰ دقیقه به صورت زنده روی آنتن شبکه آموزش می رود .