اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

میهمانان و موضوع برنامه های زنده پنج شنبه 27 آذر شبکه آموزش ؛ فرهاد فرزادی مشاوره حقوقی و زوج گردشگر در مجله صبحگاهی صبحی دیگر

فرهاد فرزادی ، وکیل دادگستری و  زوج گردشگر اصفهانی ،  از جمله میهمان های برنامه های پنج شنبه ۲۷ آذر شبکه آموزش هستند.
دسته بندی:

توضیحات

به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش ، مهران سید طراح و زهرا صفاریان زوج گردشگر از اصفهان روز پنجشنبه میهمان برنامه صبحی دیگر  هستند تا از سبک زندگی ساده خود در گردشگری با دوچرخه برای بینندگان این برنامه به گفتگو بپردازند .

با توجه به ماموریت و رویکرد مهارت آموزی مجله صبحگاهی صبحی دیگر ، فرهاد فرزادی ، وکیل دادگستری ،  مانند پنج شنبه های پیشین فردا  نیز میهمان صبحی دیگر است تا به بررسی دغدغه های حقوقی خانواده ها و پاسخگویی به پرسش های آنها  در این زمینه بپردازد  و مهارت های زندگی را برای تحکیم بنیاد خانواده آموزش دهد .

در برنامه نیمروزی شبکه تلویزیونی آموزش، برنامه دکتر سلام  با دعوت از دکتر سیاوش کردانی فر  متخصص ریه ،  روی آنتن شبکه هفت می رود .

در برنامه شامگاهی رویش که با محوریت آموزش کشاورزی است در روز  پنج شنبه ، با اجرای فرشید فهیم و تهیه کنندگی علیرضا سپهرین  میزبان دکتر حمید نوشاد عضو هیات علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند است .

مجله صبحگاهی  "صبحی دیگر"  هر روز از حدود ساعت ۹:۲۰ به مدت ۷۰ دقیقه ، برنامه گفتگو محور  "دکتر سلام" با محوریت پزشکی همه روزه از حوالی ساعت  ۱۳:۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه و برنامه "رویش" با هدف ترویج روحیه جهادی و آموزش  کشاورزی هر روز در ساعت ۱۹:۱۰ به مدت ۴۵ دقیقه به صورت زنده روی آنتن شبکه آموزش می روند .

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها