اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 12 آذر 1398

مسابقه تلفنی رویش به زودی از شبكه هفت سیما پخش می‌شود

شما فقط چند ثانیه فرصت دارید!

شبكه هفت سیما در تازه ترین اقدام تصمیم به تولید مسابقه تلفنی با نام رویش گرفته که این مسابقه تلفنی برای اولین بار به صورت سه بعدی تولید می‌شود.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه هفت سیما، یكی از جذاب‌ترین لحظات یك مسابقه تلویزیونی برای مخاطب، شنیدن یا دیدن صدا یا تصویر خودش در تلویزیون است. وقتی مسابقه به طور زنده آن هم به شكل تلفنی پخش می‌شود این جذابیت چند برابر می‌شود. از سوی دیگر چنین مسابقاتی علاوه بر ایجاد هیجان میان شركت كنندگان، هزینه اش هم نسبت به مسابقات میدانی با دكورهای عظیم و عوامل فراوان كمتر است. بنابراین مسابقات تلفنی همیشه مخاطب خودش را داشته و با این‌كه یك تلفن، مجری و دستگاه رایانه دخیل بوده، اما پربیننده است. از این نوع مسابقات می‌توان به مسابقه در صد ثانیه با اجرای هومن حاجی عبداللهی، مسابقه نقشه گنج با اجرای بهمن هاشمی و ... اشاره كرد. در طول سال‌های اخیر به دلیل این‌كه چنین مسابقاتی درگیر آفت تكرار نشوند از روش‌های متفاوت بهره برده‌اند. حال شبكه هفت سیما در تازه ترین اقدام تصمیم به تولید مسابقه تلفنی با نام رویش گرفته كه ویژگی‌های خاص خودش را دارد. از سوی دیگر علاقه مندان برای رسیدن به جایزه ویژه باید سه مرحله تلفنی و سه مرحله بازی را پشت سر بگذارند. همچنین این مسابقه تلفنی برای اولین بار به صورت سه بعدی تولید می‌شود. به همین دلیل با علیرضا ابراهیمی، تهیه كننده مسابقه رویش به گفت‌وگو نشسته ایم.

 

رقابت در حوزه ترویج كشاورزی

 

معمولاً مسابقات تلفنی تلویزیونی در حوزه اطلاعات عمومی تولید و پخش شده و گاهی مسابقات در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، تاریخی، سیاسی و ... هم تهیه شده، اما عموم سوالات مسابقات تلفنی در حوزه اطلاعات عمومی تهیه می‌شود. اما تهیه كننده مسابقه رویش حوزه جدیدی را برای سوالات این مسابقه دستمایه قرار داده است. ابراهیمی در این باره توضیح می‌دهد: رویش، مسابقه‌ای در راستای مهارت و آموزش در حوزه ترویج كشاورزی و رشته زیر مجموعه آن است. مسابقه رویش با همكاری موسسه آموزش و ترویج كشاورزی تولید و پخش آن از اواخر آذر ماه شروع می‌شود. این مسابقه قرار است روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 20 از شبكه هفت سیما پخش شود.

 

اولین مسابقه سه بعدی تلویزیون

 

مسلماً هر تهیه كننده‌ای علاقه مند است به سراغ سوژه‌های جدید و بكر برود تا بتواند با ایده‌های جذاب، مخاطبانش را غافلگیر كند. به همین دلیل تهیه كننده مسابقه رویش هم دست به ابتكار جالبی‌زده و مسابقه تلفنی رویش را با حضور همكارانش در فضای سه بعدی طراحی كرده كه به گفته خودش اولین بار است مسابقه تلویزیونی در فضای سه بعدی طراحی شده است. این مسابقه تلفنی با استفاده از فناوری واقعیت افزوده مجازی به صورت سه بعدی طراحی و ساخته شده و همچنین در بخشی از فضای دكور كروماكی استفاده شده است.

 

 

سوال و بازی

 

این مسابقه از دو بخش سوال و بازی تشكیل شده كه سوالات عمومی و تخصصی مرحله به مرحله و با انتخاب شركت كنندگان اجرا می‌شود. بخش بازی به صورت سه بعدی و توسط شركت كننده‌ها هدایت می‌شود. از مهم‌ترین ویژگی برنامه این است كه تمامی طراحی و ساخت این مسابقه توسط مهندسان داخلی صورت گرفته است. تهیه كننده مسابقه رویش می‌گوید: ابتدا سؤالات در حوزه اطلاعات عمومی پرسیده می‌شود، اما به تدریج پیچیده تر خواهد شد و شركت‌كنندگان باید اطلاعات شان را در حوزه كشاورزی افزایش بدهند تا بتوانند پاسخگوی سوالات مسابقه باشند.وی ادامه می‌دهد: برای این مسابقه سه مرحله سوال و سه مرحله بازی در نظر گرفته ایم كه باید شركت كنندگان برای گرفتن جایزه نهایی، این شش مرحله را پشت سر بگذارند. همچنین سه مرحله بازی در نظر گرفته شده كه شامل تیر و كمان، ایستگاه آزاد و پرتاب بسكتبال است. البته بخش‌های بازی در فضای سه بعدی طراحی شده و شركت كنندگان در چنین فضایی باید این بازی‌ها را انجام بدهند.

 

 

 

محدودیت سنی نیست!

 

معمولاً سازندگان مسابقات برای شركت كنندگان شرایط سنی می‌گذارند. ابراهیمی در پاسخ به این سوال كه آیا محدودیت سنی برای شركت كنندگان وجود دارد، می‌گوید: محدودیت سنی نداریم و بعد از ثبت نام شركت كنندگان آنها را در مسابقه شركت می‌دهیم.

 

وی درباره گروه اتاق فكر عنوان می‌كند: در اتاق فكر برنامه پنج نفر هستند كه دو نفر در حوزه كشاورزی، یك نفر در رشته جامعه شناسی و دو نفر در حوزه فضای مجازی آی تی حضور دارند. برای این مسابقه سوالات متنوعی طراحی شده است. نكته قابل تامل این است با وجود این‌كه سه روز است آنونس برنامه پخش می‌شود بالغ بر هزار پیامك به ما ارسال شده و خواستار این بوده‌اند كه درباره فرهنگ و آداب و رسوم شهرشان در حوزه كشاورزی و ... سوالاتی مطرح شود.

 

 

تغییرات مسابقه

 

به گفته تهیه كننده مسابقه رویش قرار است برای این‌كه مسابقه برای مخاطبان و شركت كنندگان به تكرار نیفتد، طراحی مسابقه هر چند وقت یك بار تغییر كند. همچنین بازی‌ها هم شامل حال این تغییرات می‌شود. وی ادامه می‌دهد: ما سعی می‌كنیم گرافیك برنامه را هم متنوع كنیم تا مسابقه رویش برای مخاطبان جذابیت‌های بصری داشته باشد.وی می‌افزاید: برای نوشتن نرم افزار این مسابقه یك سال و دو ماه زمان گذاشته ایم. هنوز هم مجری مسابقه مشخص نشده است كه ظرف چند روز آینده مشخص می‌شود. تلاش می‌كنیم این مسابقه تا اواخر آذر روانه آنتن شود و شركت كنندگان برای حضور در این مسابقه می‌توانند به سامانه 3000078 مراجعه كنند.

دسته بندی:

آخرین اخبار

ورزش های کاهش وزن در «دکتر سلام» بررسی آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» مدیریت برداشت پنبه در «رویش» بررسی سلامت گوارش در «دکتر سلام» تنگی نفس؛ علل و راهکارهای تشخیص و درمان در «دکتر سلام» آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» توسعه کشت گیاهان جایگزین اقلیم سازگار در «رویش» انسداد عروق قلب و خطر سکته قلبی درمان های نوین سلولی در بدخیمی ها تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» مدیریت تلفیقی آفات چوب خوار خرما تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دردهای شکمی و لگنی چه زمانی مهم هستند؟ استفاده از بذر گواهی شده در کشت گندم چطور در سالمندی سلامت بمانیم؟ چالش‌های آغاز سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در «رویش» باورهای درست و غلط درباره ابتلا به بدخیمی در «دکتر سلام» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در «رویش» تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دیابت؛ از پیشگیری تا کنترل بیماری در «دکتر سلام» تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در برنامه «رویش» شناخت آسم؛ از علائم تا درمان در«دکتر سلام» طرز نشستن و ایستادن صحیح در «دکتر سلام» هنرستان های کشاورزی در برنامه «رویش» تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» نحوه شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در«رویش» مراقبت های دندانی دانش آموزان و طرح های غربالگری سلامت دهان و دندان تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» بیماری های عفونی، پاییزه دانش آموزان در «دکتر سلام» زمان قوچ اندازی در برنامه «رویش» تغذیه دانش آموزان در «دکتر سلام» مشکلات گوارشی نوجوانان در مدارس «نوروز دانش» با حضور نخبگان و معلمان برتر روی آنتن شبکه آموزش رفت. تبیین برنامه‌های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» مبارزه با مگس میوه در برنامه «رویش» کیف و کوله مناسب دانش آموزان در «دکتر سلام» بررسی حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در «الف تا» معرفی دکتر رضا برادران؛ پزشک ماندگار کودکان تبریز در «دکتر سلام» آنفلونزا و سرماخوردگی های فصلی در «دکتر سلام» «نوروز دانش»؛ جشن بازگشایی مدارس روی آنتن شبکه آموزش روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «روز ملی خرما» در «رویش»؛ از ظرفیت‌های تولید تا توسعه نخلستان‌ها بررسی آسیب های زانو و لگن در «دکتر سلام» روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «ایران جان» در «دکتر سلام»؛ روایت زندگی پدر جزامیان ایران تغذیه باغات زیتون در برنامه «رویش» بررسی آزمایش های کلیه در «دکتر سلام» علل و درمان پولیپ روده در «دکتر سلام»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها