اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 26 مهر 1404

فارس پیشرو در آموزش مهارتی

در برنامه «پرسشگر» شبکه آموزش، مدیران آموزش و پرورش و فنی‌وحرفه‌ای استان فارس از اجرای طرح‌های مشترک برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان، پوشش تحصیلی صددرصدی در دوره ابتدایی و تربیت نیروهای متخصص در حوزه اقتصاد دیجیتال خبر دادند.

به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش، برنامه «پرسشگر» با محور مهارت‌آموزی، عدالت آموزشی و همکاری‌های مشترک میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با حضور علیرضا شمسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان فارس و فریده حیدری معاون آموزش ابتدایی استان فارس، از شبکه آموزش سیما پخش شد.
در این برنامه، علیرضا شمسی از اجرای طرح «همنوا» به‌عنوان دستاوردی تاریخی در حوزه مهارت‌آموزی خبر داد و گفت: «در استان فارس، ۲۱ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در قالب طرح همنوا به هنرستان‌ها واگذار شده و سه هنرستان وابسته با عنوان ایران‌ماهر در شیراز، زرین‌دشت و کازرون راه‌اندازی شده‌اند.»
وی افزود: «هم‌اکنون ۱۶۰ مرکز جوار صنعت در استان فعال است و آموزش‌های مهارتی در حوزه‌هایی چون آی‌تی، برق و طراحی دوخت بیشترین استقبال را دارند.»
حیدری نیز با اشاره به پوشش نزدیک به ۱۰۰ درصدی تحصیل در مقطع ابتدایی استان فارس گفت: «در مناطق چندفرهنگی و عشایری برنامه‌های مکمل آموزشی و توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان در تابستان برگزار شد و طرح‌های ویژه‌ای برای بهبود سواد خواندن و آمادگی شرکت در آزمون بین‌المللی تیمز اجرا می‌شود.»
در ادامه، سعید دشتیان معاون آموزش متوسطه استان فارس، از برنامه‌ریزی برای پوشش کامل مهارت‌آموزی در پایه‌های متوسطه و اجرای آموزش‌های هوش مصنوعی، سواد دیجیتال و حقوقی در قالب برنامه «تربیت هوشمند» خبر داد و گفت: «تا سال ۱۴۰۹ باید ۸۰ درصد دانش‌آموزان به آموزش‌های فناورانه مجهز شوند.»
در پایان برنامه نیز مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان فارس با تأکید بر لزوم حمایت از نیروی انسانی متخصص در فنی‌وحرفه‌ای گفت: «در دو دهه گذشته جذب نیروی جدید در این حوزه انجام نشده و تداوم برنامه‌های تحولی مستلزم تقویت منابع انسانی است.»

دسته بندی:
برچسب :

آخرین اخبار

ورزش های کاهش وزن در «دکتر سلام» بررسی آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» مدیریت برداشت پنبه در «رویش» بررسی سلامت گوارش در «دکتر سلام» تنگی نفس؛ علل و راهکارهای تشخیص و درمان در «دکتر سلام» آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» توسعه کشت گیاهان جایگزین اقلیم سازگار در «رویش» انسداد عروق قلب و خطر سکته قلبی درمان های نوین سلولی در بدخیمی ها تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» مدیریت تلفیقی آفات چوب خوار خرما تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دردهای شکمی و لگنی چه زمانی مهم هستند؟ استفاده از بذر گواهی شده در کشت گندم چطور در سالمندی سلامت بمانیم؟ چالش‌های آغاز سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در «رویش» باورهای درست و غلط درباره ابتلا به بدخیمی در «دکتر سلام» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در «رویش» تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دیابت؛ از پیشگیری تا کنترل بیماری در «دکتر سلام» تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در برنامه «رویش» شناخت آسم؛ از علائم تا درمان در«دکتر سلام» طرز نشستن و ایستادن صحیح در «دکتر سلام» هنرستان های کشاورزی در برنامه «رویش» تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» نحوه شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در«رویش» مراقبت های دندانی دانش آموزان و طرح های غربالگری سلامت دهان و دندان تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» بیماری های عفونی، پاییزه دانش آموزان در «دکتر سلام» زمان قوچ اندازی در برنامه «رویش» تغذیه دانش آموزان در «دکتر سلام» مشکلات گوارشی نوجوانان در مدارس «نوروز دانش» با حضور نخبگان و معلمان برتر روی آنتن شبکه آموزش رفت. تبیین برنامه‌های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» مبارزه با مگس میوه در برنامه «رویش» کیف و کوله مناسب دانش آموزان در «دکتر سلام» بررسی حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در «الف تا» معرفی دکتر رضا برادران؛ پزشک ماندگار کودکان تبریز در «دکتر سلام» آنفلونزا و سرماخوردگی های فصلی در «دکتر سلام» «نوروز دانش»؛ جشن بازگشایی مدارس روی آنتن شبکه آموزش روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «روز ملی خرما» در «رویش»؛ از ظرفیت‌های تولید تا توسعه نخلستان‌ها بررسی آسیب های زانو و لگن در «دکتر سلام» روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «ایران جان» در «دکتر سلام»؛ روایت زندگی پدر جزامیان ایران تغذیه باغات زیتون در برنامه «رویش» بررسی آزمایش های کلیه در «دکتر سلام» علل و درمان پولیپ روده در «دکتر سلام»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها