به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سیما، علیرضا عبدی، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی امروز در برنامه «مثبت آموزش» گفت: آمار بیسوادی در سال 1355 در بازه سنی 10 تا 49 سال 47 درصد بوده در حالی که میانگین بین المللی 68 درصد بوده است.
وی افزود: شتاب بی سوادی در این چند سال 2/5برابر میانگین بین المللی بوده ودر حال حاضر 2 درصد از میانگین بین المللی جلوتر هستیم؛ چرا که اکنون در بازه سنی 10 تا 49 سال 2 درصد بی سواد در کشور داریم.
عبدی مشکل بی سوادی در کشور را از آسیب های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دانست و عنوان کرد: نهضت سواد آموزی در تمام این زمینه ها فعالیت های مختلفی در دست اقدام دارد که طرح محوریت مدارس کشورو محلات یکی از آنها است.
وی افزود: نرم افزار کاری نهضت، اصل مقابله با بی سوادی را مدارس دانسته که این مدارس مرکز تربیت محلات قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی خاطرنشان کرد: از ظرفیت مردم و دانش آموزان کشورو با کمک کتاب سواد آسان که در دست انتشار است در صددیم تا اطرافیان هر فرد را با سواد کنیم و تمام افراد بتوانند خواندن و نوشتن فراگیرند و در مقاطع بالاتر تحصیل نمایند و از نهضت سوادآموزی مدرک دریافت کنند.
وی تصریح کرد: دوره سواد آموزی 450 ساعت معادل 4 تا 6 ماه می باشد و فردی که بتواند این دوره را با موفقیت پشت سر بگذارد مدرکی معادل دوره سوم ابتدایی را دریافت خواهد کرد.
عبدی اضافه کرد: یک دوره هم به نام دوره انتقال داریم که 800ساعت می باشد که 20 ساعت آن آموزش مجازی است و 600 ساعت حضوری و مدرک آن معادل ششم ابتدایی است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از راه اندازی دوره تحکیم خبر داد و گفت: قرار است برای اولین بار به یاری شبکه آموزش ،دوره ای به نام تحکیم برای افرادی که به بی سوادی رجعت دارند راه اندازی شود؛ این دوره مخصوص کسانی است که دوره های آموزشی را گذرانده اند اما به علت رها کردن و عدم استمرار در خواندن و نوشتن،80 درصد آموخته های خود را فراموش کرده اند.
انتهای پیام/ن