اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

یک شنبه 11 تیر 1402

معاون سیما با تاکید بر ضرورت مهارت آموزی: «شبکه ماه» مکمل آموزش دانش آموزان است

معاون سیما «شبکه ماه» (مدرسه آموزش همگانی) و «مدرسه تلويزيونى مهارت» شبکه آموزش را فرصت مغتنمی برای یادگیری مهارت های مختلف و کاربردی برای دانش آموزان برشمرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش سیما ، محسن برمهانی در بازدید از پشت صحنه «شبكه ماه» شبکه آموزش گفت: شبکه آموزش در دوره جدید با ایده ها، خلاقیت و طرح های جدید خود، موجب پویایی و دلچسب تر شدن مقوله مهم آموزش شده که لازم است از مدیر این شبکه و برنامه سازان آن قدردانی کنم.

وی ادامه داد : مقام معظم رهبری در عین حال که فرموده اند جامعه به دانشمند نیاز دارد و باید در حوزه علوم و فنون در سطح دنیا سرآمد شویم اما در کنارش تاکید دارند نباید گرفتار بیماری دانشگاه گرایی شد . باید هنرستان ها تقویت شوند و یادگیری مهارت آموزش هم مورد توجه جوانان قرار بگیرد که خوشبختانه شبکه آموزش با ساخت برنامه های این چنینی نشان داده است که به این مهم، توجه ویژه ای دارد.

برمهانی با اشاره به این که یادگیری مهارت های مختلف از سنین کودکی باید مورد توجه قرار گیرد و به آن بها داده شود ، گفت: متاسفانه خیلی از نوجوانان و جوانان ما برخی از مهارت های ساده را بلد نیستند كه شبکه آموزش سعى دارد با اين طراحى، مهارت زندگی کردن و حتی کسب درآمد را با شیوه های جذاب و در قالب نمایش به نوجوانان و جوانان آموزش خواهد داد.

معاون سیما تاکید کرد: شبکه آموزش در کنار «مدرسه تلویزیونی ایران» که به مباحث درسی می پردازد و «مدرسه کنکور» که به موضوع افزایش آمادگی افراد متقاضی شرکت در کنکور اختصاص دارد ، با راه اندازی «شبکه ماه» (مدرسه آموزش همگانی) و مدرسه تلويزيونى مهارت ويژه دانش آموزان دبستانی که به موضوع مهارت می پردازد، سبد آموزشی - مهارتی خود را با رعایت اصل عدالت آموزشی تکمیل کرده است.
وی با اشاره به ضرورت مهارت آموزی در کشور گفت: این دو برنامه که در زمان مناسب تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان از قاب تلویزیون پخش می شود، فرصت خوبی برای علاقه مندان به یادگیری مهارت های حرفه ای فراهم خواهد کرد که امیدواریم با استقبال کودکان و نوجوانان نیز روبه رو شود.

معاون سیما همچنین ضمن خداقوت به همکاران شبکه آموزش که با خلق ایده های نو و طراحی های نوین آموزشی ، گام مثبت و تاثیرگذاری را در فرآیند یادگیری مهارت های شغلی و اجتماعی برمی دارند،  به تماشای برخی بخش های سیتکام ٨٠ قسمتی «شبكه ماه» و نیز اجرای عروسکی مدرسه تلويزيونى مهارت نشست.

 

یک آموزش نادر در جهان

علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش در همین رابطه و در خصوص جزئیات «مدرسه تلویزیونی مهارت» گفت: برنامه :شبکه ماه» یک برنامه نمایشی و آموزشی است که ۹۰دقیقه هر روز از شنبه تا پنج شنبه روی آنتن می‌رود. روایت این نمایش، توسط ۷-۸ دختر و پسر جوان و نوجوان است که شبکه‌ی تلویزیونی آموزش را در دست می‌گیرند. در دل این برنامه، بحث آموزش و مهارت ورزی مثل آموزش هوش مصنوعی ، پایتون ، طراحی وب و آموزش های فنی حرفه ای مطرح می‌شود. در بخشی از این نمایش به عنوان نمونه ، یک استاد دانشگاه در حوزه پایتون در لوکیشن برنامه، آموزش می دهد. از این نظر باید گفت اولین بار در جهان است که یک استاد واقعی در صحنه با بچه‌ها بازی می‌کند و در دل آن بحث آموزش مطرح می شود.به عنوان نمونه حدود 1200 دقیقه در این برنامه پایتون و 1200 دقیقه طراحی وب آموزش داده می شود.

وی ادامه داد: بخش دیگری از این برنامه هم تلنگر به مخاطبان است. مثلاً در دل این نمایش بچه‌ها می‌بینند که اسپیلت خراب شده. یک استادکار واقعی تعمیر اسپیلت می‌آورند تا آن را تعمیر کند، بعد متوجه می‌شوند که چه درآمد بالایی دارد. این تشویقی برای بچه هاست تا مهارت بیاموزند. در این برنامه دو دسته مهارت را مطرح می‌کنیم. برخی را کاملاً یاد می‌دهیم و برخی را تنها تشویق می‌کنیم که بیاموزند. یک پلتفرمی هم به نام ماه (مدرسه آموزش همگانی) داریم که جناب آقای زارع پور وزیر ارتباطات و همچنین جناب آقای عابدی معاون فناوری و نوآوری وی همراهی بالایی با ما در این رابطه داشتند.

عبدالعالی در خصوص تفاوت این برنامه با دیگر کار‌های شبکه آموزش هم گفت: اینجا آموزش در دل نمایش است و از این نظر باید گفت عوامل، کار انقلابی می‌کنند. در کنار برنامه «شبکه ماه»، دو بخش عروسکی هم برای بچه‌های دبستانی دوره اول و دوم داریم که مهارت‌های نرم و سخت آموزش داده می شود. مانند آموزش اسکرچ یا حتی مهارت های زندگی مانند مهارت گفتگو، نه گفتن، ارائه و کارتیمی که هر کدام درحوزه خود بیان می‌شود.

مدیر شبکه آموزش ادامه داد: نظرسنجی‌هایی که درباره مدرسه تلویزیونی سال ۱۴۰۱ صورت گرفته نشان می‌دهد که ۲۳ درصد مخاطب آن هم در بین کودکان و نوجوانان که بسیار سخت پسند هم هستند، به سمت آن رفته که برای ما قابل توجه بود.
وی با اشاره به حمایت های ویژه عیسی زارع پو، وزیر ارتباطات تصریح کرد: ۲۰-۳۰ درصد آموزش‌های مدرسه تلویزیونی مهارت از آنتن پخش می‌شود و ۷۰-۸۰ درصد از قالب پلتفرم خواهد بود. در عین حال، در اواسط مرداد یک آزمون برگزار می‌شود و آن‌هایی که پذیرفته شوند، می‌توانند در حدود ۳۰۰ مدرسه تحت نظر مربی یا منتور آموزش‌هایشان را به شکل حضوری تکمیل کنند. در نهایت در شهریور آزمون می‌دهند تا مدرک دریافت کنند. وزارت آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه‌ای در کنار وزارت ارتباطات همراهی کردند تا این کار انجام شود و آموزش منجر به اشتغال داشته باشیم.

گفتنی است پخش این دو برنامه از عید غدیر از شبکه آموزش آغاز می شود.

برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ن

دسته بندی:

آخرین اخبار

از ایده‌های تلویزیونی تا رقابت‌های جهانی در «مثبت آموزش» چاقی و بیماری‌های قلبی در برنامه امروز «دکتر سلام» ویژه‌برنامه‌های شبکه آموزش در گرامیداشت روز علم درخشش نخبگان ایرانی در المپیادهای جهانی در «مثبت آموزش» تقویت ارتباط خانه و مدرسه در «هیچ‌وقت دیر نیست» پرسش از شما، پاسخ از مسئول آموزش و پرورش در «پرسشگر» «ایران‌جان، خراسان‌جنوبی ایران» با روایت‌هایی از دانش، فرهنگ و طبیعت روی آنتن شبکه آموزش از پژوهش تا هویت؛ روایت دانش‌آموزان پژوهنده در «مثبت آموزش» از سفره تا رشد؛ تغذیه مؤثر در افزایش قد در «دکتر سلام» بررسی علل اهمال‌کاری دانش‌آموزان در «هیچ‌وقت دیر نیست» از ساعت آفتابی تا معماری قنات؛ خلاقیت‌های ایرانی در «مثبت آموزش» پیشگیری از آرتروز در برنامه امروز «دکتر سلام» باورهای نادرست درباره جراحی غدد در برنامه امروز «دکتر سلام» از نوآموز تا نونگاشت؛ بسته‌های تربیت و یادگیری در «مثبت آموزش» صدای استکبارستیزی از تریبون «مثبت آموزش» در ۱۳ آبان پوشش ویژه ۱۳ آبان از شبکه آموزش هوش مصنوعی، طراح تازه‌نفس ارائه‌های شما در برنامه «مَدهوش» تربیت معلم، مقدس‌ترین مأموریت آموزش کشور روایت معلمان ماندگار در «مثبت آموزش» نوآوری‌های پزشکی از زبان چهره برجسته سرطان اطفال ایران افزایش آمادگی ذهنی نوجوانان برای مقابله با استکبار تصویرگری مفهوم استکبار با زبان هنر و رسانه «مثبت آموزش» روایتگر مسیر درخشان دانش‌آموزان برگزیده بررسی علل و درمان‌ کمر درد در «دکتر سلام» «هویت ملی در آینه نوجوانی» در «هیچ‌وقت دیر نیست» ویژه‌برنامه‌های شبکه آموزش در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برنامه «فوق‌العاده» با محوریت هویت و استقلال نوجوانان روی آنتن شبکه آموزش چشم‌انداز تازه دانشگاه فرهنگیان در قاب «پرسشگر» از آزمایشگاه علوم تا گفت‌وگوهای صمیمی با نوجوانان در «مثبت آموزش» بررسی بیماری آسم در «دکتر سلام» «هیچ‌وقت دیر نیست» با نگاهی تربیتی به روز دانش‌آموز می‌پردازد سرفه‌های طولانی، زنگ خطر بیماری‌های پنهان از کلاس درس تا مجله رشد در «مثبت آموزش» آنفلوآنزا و سرماخوردگی؛ مهمان‌های ناخواسته پاییز مدیران الهام‌بخش در قاب «مثبت آموزش» پزشکی نوین، امید تازه برای بیماران ریوی روایت ایثار و امید در هیچ‌وقت دیر نیست از بی‌حوصلگی تا بی‌میلی تحصیلی؛ بررسی یک چالش جدی در مدرسه بررسی اضطراب پنهان در کودکان و نوجوانان در شبکه آموزش نگاهی متفاوت به تلفیق علم، مهارت و سلامت در «مثبت آموزش» از شعر مادر تا موسیقی با هوش مصنوعی اندومتریوز؛ درد خاموش زنان در برنامه «دکتر سلام» «مثبت آموزش» در مدرسه‌ای نو؛ جایی میان علم، احساس و تحرک درمان نوین بیماری‌های مغزی در «دکتر سلام» تأکید بر بازنگری در نظام سنجش آموزشی برای یادگیری سواد رسانه‌ای هیچ‌وقت دیر نیست برنامه «فوق‌العاده» با موضوع «بحران هویت» روی آنتن شبکه آموزش رفت زنگ خطر افت تحصیلی در «پرسشگر» شبکه آموزش بررسی نقش هنر و خلاقیت در آموزش‌های نوین دستگاه گوارش در آیینه طب ایرانی

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها