اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 2 اسفند 1401

طرح شبکه آموزش سیما برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان

مدیر شبکه آموزش سیما از برنامه‌ریزی این شبکه برای استفاده از ظرفیت دانشجویان خبر داد.

 

علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش سیما در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره برنامه‌های این شبکه برای سواد‌آموزان گفت: پیش از این در دهه‌های شصت و هفتاد و به موازات فعالیت نهضت سوادآموزی در کشور، تلویزیون نیز برنامه‌های ویژه‌ای را برای این قشر تولید و پخش می‌کرد. با توجه به کاهش قابل‌توجه نرخ بی‌سوادی، فعالیت‌های نهضت سوادآموزی نیز شکل دیگری پیدا کرد. به تبع این کاهش مخاطب، تلویزیون هم برنامه‌هایی از این جنس را روی آنتن ندارد.

** وقتی سوادآموزان پای تلویزیون نشستند

وی اظهار کرد: البته باید به یک نکته جالب هم اشاره کنم؛ پس از پخش برنامه «مدرسه تلویزیونی ایران» عوامل این برنامه در واحد روابط عمومی سیما و سامانه ۱۶۲ پاسخگوی تماس‌های مخاطبان بودند. برایمان جالب بود که بسیاری از میانسالان و سالمندانی که سواد نداشتند و یا در مراحل ابتدایی سوادآموزی هستند مخاطب این برنامه‌ها بوده‌اند و اتفاقاً سطح سوادآموزی آن‌ها بالا هم رفته است. به عبارت دیگر در شرایطی که فضای فعالیت نهضت سوادآموزی مثل قبل گسترده نیست، مدرسه تلویزیونی ایران تا حدی این خلاء را پر کرد.

عبدالعالی افزود: ما در ابتدا این نیت خیر را برای برنامه تعریف نکرده بودیم، اما وقتی این استقبال را دیدیم حساس شدیم. در دو استان پیمایشی انجام شد که به ما نشان داد افرادی که با این ویژگی‌ها پای مدرسه تلویزیونی ایران می‌نشینند قابل‌توجه هستند.

مدیر شبکه آموزش افزود: بنابراین فکر نمی‌کنم طراحی جداگانه‌ای برای این گروه از مخاطبان نیاز باشد و همین برنامه برای نوسوادان هم جواب می‌دهد.

طرح شبکه آموزش سیما برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان


** دانشجویانی که می‌توانند معلم‌یار تلویزیون شوند

عبدالعالی درباره چگونگی استفاده از ظرفیت دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان برای پیشبرد برنامه‌های شبکه آموزش نیز گفت: ما جلسات منظمی با رئیس دانشگاه فرهنگیان و اساتید این دانشگاه داریم. یک طرح جهادی را هم تعریف کرده‌ایم که بر مبنای آن، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در مناطق محروم به عنوان «معلم‌یار» مدرسه تلویزیونی ایران فعالیت کنند و این حضور آن‌ها به عنوان کارورزی یا بخشی از دروس عملی تعریف شود. یعنی چیزی شبیه به همان دوره انترنی دانشجویان پزشکی که در بیمارستان‌ها و مناطق محروم، دوره کارورزی خودشان را سپری می‌کنند.

وی درباره موانع راه‌اندازی «شبکه آموزش ۲» با محوریت آموزش دروس کنکور با وجود پیگیری‌های مستمر نیز گفت: نمی‌دانم مانع اصلی چیست، اما آن چیزی که می‌دانم و می‌توانم بر پایه آن برنامه‌ریزی کنم این است که ما از حیث نیروی انسانی متبحر، تجهیزات فنی و ایده‌پردازی مشکلی نداریم. یعنی راه اندازی این شبکه بار مالی سنگینی برای مجموعه سازمان صداوسیما نخواهد شد. با همین ظرفیت می‌توانیم شبکه آموزش ۲ را نیز راه اندازی کرده و برنامه‌های باکیفیتی را نیز ارائه کنیم.

لازم به یادآوری است، «مدرسه کنکور ایران» به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی شبکه آموزش و با هدف تحقق عدالت آموزشی از دیروز (شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱) و همزمان با عید مبعث روی آنتن این شبکه رفت.

دسته بندی:

آخرین اخبار

وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش باید راهبرد اول کشور باشد/آزمون مدارس سمپاد و نمونه دولتی یکسان می‌شود نواخته شدن زنگ مدرسه از شبکه آموزش سیما آغاز ماه مهر آغاز سال تحصیلی وبهار علم و دانش مبارکباد «گوی طلایی» در دست شبکه آموزش سیما انعقاد تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش و شبکه آموزش درباره بازماندگان ار تحصیل مداحی و خاطره گویی 70 مداح اصیل خوان و پیش کسوت در برنامه رسم اهل ادب اعطای کمک هزینه سفر به کربلا در برنامه «با کربلا» ساختار متفاوت «با کربلا» با دیگر برنامه های مناسبتی بررسی حال‌و‌هوای یک شبکه تلویزیونی آموزش سلامت از دریچه نگاه «دکتر سلام» بازدید مدیر شبکه آموزش از پشت صحنه برنامه "سوادیاران" پوستر دومین رویداد ملی ستاپ «سکوی تحول آموزش و پرورش»رونمایی شد/ حمایت از استارت آپ های تربیتی آموزشی تا سقف 10 میلیارد تومان عوامل برنامه «دکترسلام» روی خط 162 برنامه شیرازه در برنامه «پرسشگر»شبکه آموزش بررسی می شود پایتون را رایگان آموزش ببینید این هفته در دکتر سلام چه می گذرد؟! در گفت‌وگوی «جام‌جم» با تهیه‌کننده برنامه محرمی شبکه آموزش مطرح شد فرهنگسازی «با کربلا» «نوای عاشقی» در شبکه آموزش می پیچد اعلام ویژه برنامه های محرم شبکه آموزش رونمایی از لوگو جدید شبکه آموزش همزمان با روزمباهله «شبکه ماه» شبکه آموزش در روزهای تابستان بهمن صبور: وزیر اقتصاد باید برای مشکل کمبود دارو در کشور پاسخگو باشد معاون سیما با تاکید بر ضرورت مهارت آموزی: «شبکه ماه» مکمل آموزش دانش آموزان است مهر محمدی: عدالت چیزی جز تامین فرصت‌های یادگیری کیفی برای آحاد دانش‌آموزان نیست در گفت‌وگوی «قاب‌کوچک» با علی عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش مطرح شد نگاهی به چالش های حوزه بهداشت و درمان با “پرسشگر حوزه سلامت “ پخش دعای عرفه از شبکه آموزش سیما آغاز به کار مدرسه تلویزیونی مهارت مدیر تولید و فنی شبکه آموزش سیما منصوب شد حسینی: جبران کمبود معلم در مناطق مختلف کشور باید روش بومی‌گزینی انجام شود بررسی برنامه هفتم توسعه و نظام آموزشی در «پرسشگر» برای تحقق عدالت آموزشی صورت گرفت؛ همکاری شبکه آموزش و سازمان مدارس الگوی صالح چالش برنامه «پرسشگر» شبکه آموزش چه بود؟ خبرهای خوبی در راه است. در راستای مهارت آموزی، اشتغال زایی و عدالت آموزشی؛ تفاهم‌نامه «راه اندازی مدرسه تابستانه» امضاء شد اگر آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور مورد مواخذه قرار بگیرد تحول به وجود خواهد آمد بررسی چالشهای تحول محتوای آموزشی  در «پرسشگر» ویژه برنامه‌های شبکه آموزش در سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد ساخت سریال جدید تلویزیونی برای پیشگیری از بی‌سوادی رفیعی مشاور پخش و تامین برنامه شبکه آموزش شد یک انتصاب در شبکه آموزش 🔶 جدول پخش برنامه آمادگی آزمون متوسطه اول در مدرسه تلویزیونی ایران همكاري شبكه آموزش و دادگستري چالش های پیش روی وزیر جدید آموزش و پرورش در برنامه «پرسشگر» بهار کتاب ۳۴| مدیر شبکه آموزش سیما در گفت‌و‌گو با آنا: انقلابی بزرگ در راستای عدالت آموزشی بزرگداشت روز معلم در شبکه آموزش سیما مدرسه تلویزیونی سوخت «از دولت قرآن» ویژه برنامه شب های قدر شبکه آموزش

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها