اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 29 شهریور 1401

عدالت و تحول آموزش از اهداف اصلی مدرسه تلویزیونی ایران

صبح امروز نشست مدرسه تلویزیونی ایران با حضور علی عبدالعالی (مدیر شبکه آموزش) در ساختمان اداری صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش در ابتدای این نشست اظهار داشت: صد در صد مطمئنم امسال اتفاقی رخ می‌دهد که آن نقطه تحول  در بحث آموزش را شاهد خواهیم بود و قدم‌های جدی در این راستا برمیداریم. طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران ناظر به دو اتفاق است. اتفاق اول به عدالت آموزشی مربوط می‌شود؛ اگر تعارف را کنار بگذاریم در کشور ما عدالت آموزشی به شدت مغفول است و مرور سخنان مقام معظم رهبری هم نشان از گلایه ایشان از کوتاهی صورت ‌‌گرفته در این زمینه دارد. 

وی افزود: ایشان معتقدند نظام آموزشی ما باید ساختارش به سمتی برود که یک دانش‌آموز در شمال شهر تهران با یک دانش‌آموز منطقه محروم با هم برابر باشند. امروز آیا قبولی کنکور ما بین همه بچه‌های ایران با هم یکسان است؟ طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران حرکت اولش به سمت عدالت آموزشی است. به این معنا که هر کسی در خانه تلویزیون دارد به بهترین محتوای آموزشی دسترسی رایگان داشته باشد. اعدادی بین ۴ تا ۵ میلیون نفر مطرح است که در دو سال کرونا به آموزش خوب دسترسی نداشتند در حالیکه ما بیش از ۶۰ میلیون تلویزیون داریم و هر نقطه‌ای در ایران تلویزیون جواب می‌دهد و حالا اگر تلویزیون بتواند محتوایی شیرین و جذاب برای آموزش توید کند حتما ما به سمت عدالت در آموزش قدم برداشته‌ایم.

مدیر شبکه آموزش گفت: در مدرسه تلویزیون ایران دو‌ هدف عدالت آموزشی و تحول آموزشی دنبال می‌شود. امروز آموزش باید آمیخته به سرگرمی باشد و برای همین گفتیم که آموزش اینجا خوشمزه‌ است. مدرسه تلویزیونی ایران از شمال شهر تهران به مرزهای کشور و مناطق محروم می‌رود که طبیعتا در آنجا به آموزش رایگان مفید دسترسی ندارند و این اتفاق کمی نیست.

وی افزود: در روزگاری که کشور با پدیده مدرسه نرفتن بچه‌ها به دلیل کرونا مواجه بود یک روز چهارشنبه‌ای به ما گفتند که باید در بحث آموزش کمک کنیم. در واقع ما باید یک بیمارستان سرپایی سریع تأسیس می‌کردیم و باید خودمان را جای دختران و پسران این سرزمین می‌گذاشتیم که حالا فرصت آموزش نداشتند. باید برای این اتفاق مهم فکری می‌کردیم چرا که اگر امروز دانش‌آموزی برای آموزش و تحصیل پای تلویزیون بنشیند افسرده است. ما نباید به بچه‌ها بگوییم که پای تلویزیون بنشین و درس یاد بگیر، این سم است و به همین دلیل آموزش در مدرسه تلویزیونی ایران یک کلاس درس نیست و گاهی یک بازی است و گاهی به نوعی سرگرمی.

عبدالعالی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایلنا درباره همکاری دیگر شبکه‌ها با شبکه آموزش گفت: برای پرداخن به همه دروس ما ساعات محدودی داریم و به محض پر شدن کنداکتور شبکه به سراغ کانال‌ها و شبکه‌های دیگر هم می‌رویم.

مدیر شبکه آموزش در ادامه اظهار داشت: طرح مدرسه تلویزیونی که در آن دو سال یک طرح بیمارستان سرپایی برای مقابله با ویروس کرونا بود که امروز با پشت سر گذاشتن این دوران و با باز شدن مدارس، مدرسه تلویزیونی ایران نقش یک بیمارستان دارد که حال به یک رستوران تبدیل شده است.

وی افزود: دختران و پسران ما نمی‌توانند نیم ساعت پای تلویزیون بنشینند و برنامه آموزشی ببینند و به همین دلیل ما سعی کردیم در قالب برنامه‌های سرگرم‌کننده بحث آموزش را پیش ببریم. از طرفی کنداکتور شبکه نظم گرفته و همه کلاس‌ها در ساعت‌های مشخصی روی آنتن می‌روند و دیگر بی‌نظمی شاهد نخواهیم بود.

عبدالعالی در پایان تأکید کرد: آموزش و پرورش هیچ کمکی به این پروژه نکرده است چرا که این پروژه متعلق به خود آموزش و پرورش است و مدرسه تلویزیونی ایران فقط نقش خدمتگزاری معلمان را دارد. ما حتی هر روز رأس یک ساعتی جلسه اولیا و مربیان داریم و به این نکات نیز توجه داشتیم. طرح مدرسه تلویزیونی ایران یک طرح ملی است و هر کس که بتواند کمکی به بهتر شدن حال مدرسه ایران بکند دستش را می‌بوسم.

آخرین اخبار

ورزش های کاهش وزن در «دکتر سلام» بررسی آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» مدیریت برداشت پنبه در «رویش» بررسی سلامت گوارش در «دکتر سلام» تنگی نفس؛ علل و راهکارهای تشخیص و درمان در «دکتر سلام» آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» توسعه کشت گیاهان جایگزین اقلیم سازگار در «رویش» انسداد عروق قلب و خطر سکته قلبی درمان های نوین سلولی در بدخیمی ها تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» مدیریت تلفیقی آفات چوب خوار خرما تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دردهای شکمی و لگنی چه زمانی مهم هستند؟ استفاده از بذر گواهی شده در کشت گندم چطور در سالمندی سلامت بمانیم؟ چالش‌های آغاز سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در «رویش» باورهای درست و غلط درباره ابتلا به بدخیمی در «دکتر سلام» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در «رویش» تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دیابت؛ از پیشگیری تا کنترل بیماری در «دکتر سلام» تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در برنامه «رویش» شناخت آسم؛ از علائم تا درمان در«دکتر سلام» طرز نشستن و ایستادن صحیح در «دکتر سلام» هنرستان های کشاورزی در برنامه «رویش» تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» نحوه شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در«رویش» مراقبت های دندانی دانش آموزان و طرح های غربالگری سلامت دهان و دندان تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» بیماری های عفونی، پاییزه دانش آموزان در «دکتر سلام» زمان قوچ اندازی در برنامه «رویش» تغذیه دانش آموزان در «دکتر سلام» مشکلات گوارشی نوجوانان در مدارس «نوروز دانش» با حضور نخبگان و معلمان برتر روی آنتن شبکه آموزش رفت. تبیین برنامه‌های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» مبارزه با مگس میوه در برنامه «رویش» کیف و کوله مناسب دانش آموزان در «دکتر سلام» بررسی حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در «الف تا» معرفی دکتر رضا برادران؛ پزشک ماندگار کودکان تبریز در «دکتر سلام» آنفلونزا و سرماخوردگی های فصلی در «دکتر سلام» «نوروز دانش»؛ جشن بازگشایی مدارس روی آنتن شبکه آموزش روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «روز ملی خرما» در «رویش»؛ از ظرفیت‌های تولید تا توسعه نخلستان‌ها بررسی آسیب های زانو و لگن در «دکتر سلام» روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «ایران جان» در «دکتر سلام»؛ روایت زندگی پدر جزامیان ایران تغذیه باغات زیتون در برنامه «رویش» بررسی آزمایش های کلیه در «دکتر سلام» علل و درمان پولیپ روده در «دکتر سلام»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها