اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

چهار شنبه 9 شهریور 1401

ایجاد کارگروه تعامل شبکه آموزش با جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با هدف توسعه مشارکت های مردمی

مسئولین جامعه خیرین مدرسه ساز کشور صبح امروز چهارشنبه 9 شهریور ماه سال 1401 با حضور در شبکه آموزش با مدیر این شبکه دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش سیما ، مسئولین جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به همراه اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران با مدیر شبکه آموزش دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه روسای جامعه خیرین مدرسه ساز و مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران گزارشی ، پیرامون مشکلات فضاهای آموزشی و نبود عدالت آموزشی در برخی مناطق را ارائه دادند و خواستار همکاری و تعامل صدا و سیما به خصوص شبکه آموزشی در جهت برقراری عدالت آموزشی شدند.
این جلسه که با حضور دکتر علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش ، دکتر ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، مهندس سید محمد رضا جعفری مدیر عامل ، نعمت بنی آدم رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران ، دکتر محمد رضا قربانی مدیر عامل ، دلیلی عضو هیات مدیره مجمع خیرین شهر تهران ، عبدالحامد معتمدیان خیر مدرسه ساز و مدیران شبکه آموزش برگزار شد .

دکتر علی عبدالعالی رئیس شبکه آموزشی در ادامه این جلسه اظهار داشت : نگاه شما خیرین با دیگران متفاوت است و امیدوارم رویکرد و نگاه آموزش و پرورش نیز همانند شما خیری باشد تا بتوان به این وسیله بر مشکلات فائق آمد.
وی با اشاره به اینکه ،با ترویج فرهنگ کار خیر می تواند به کمک آموزش و پرورش رفت تصریح کرد: پایه و اساس یک مدرسه فقط ساختمان آن نیست بلکه محتوای آموزشی است که می تواند زمینه رشد دانش آموزان و پیشرفت فرهنگ جامعه را در کشور فراهم نماید .
عبدالعالی گفت: بهترین ابزار برای تحقق عدالت آموزشی می تواند شبکه آموزش سیما باشد.
وی ادامه داد: شبکه آموزش به عنوان تنها شبکه تخصصی آموزش در رسانه ملی و مدرسه تلویزیونی به وسعت ۰۰۰، ۰۰۰، ۱۶ دانش آموزان ایرانی در حال فعالیت است که این شبکه دارای بزرگترین پلتفرم رسمی تولید محتوای ویدیویی در کشور است و باعث تغییر شرایط آموزش و یادگیری در دوران کرونا و پسا کرونا شده است.
وی باتاکید بر اینکه شبکه آموزش می تواند شعبه ای از جامعه خیرین مدرسه ساز باشد بیان کرد: در ارتباط با تحقق عدالت آموزشی رسانه ملی به ویژه شبکه آموزش می‌تواند در این راه قدم‌های موثری بردارد، شاید بتوان گفت بهترین ابزار برای تحقق عدالت آموزشی می‌تواند شبکه آموزش سیما باشد.
وی به طرح پیشنهادی راه اندازی شبکه تلوزیونی به نام مدرسه ایران از دو یا چند کانال اشاره کردو اذعان داشت : این طرح را با دکتر جبلی (رئیس سازمان صداو سیما )و رئیس آموزش و پرورش مطرح کردیم و هدف از راه اندازی آن برقراری عدالت آموزشی و تحول آموزش در کشور است که امیدواریم با اجرا شدن آن بتوانیم گامی مهم در این راستا برداریم .
دکتر عبدالعالی افزود: مخاطب این شبکه دانش آموزان ، معلمین و خانوادها هستند و تولید محتوای آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که برای همیشه ماندگار خواهد بود و ازشما خیرین مدرسه ساز می خواهیم با نظرات و پیشنهادات خود را ما را در رسیدن به اهدافمان یاری فرمایید.
دکتر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه گفت : 40 هزار خیر مدرسه ساز با آورده بیش از 4 هزار میلیارد در تلاش هستند بتوانند عدالت آموزشی را در کشور برقرار نمایند .
وی ادامه داد : مهاجرت پذیری به شهرها ، سه شیفته شدن مدارس ، کمبود سرویس بهداشتی در مدارس ، وجود بیش از یک میلیون دانش آموز افغانی در کشور ، کمبود هنرستان ها در کشور ، نبود تجهیزات در هنرستان ها و ... بخشی از مشکلات فضاهای آموزشی در کشور است که تنها با وجود خیرین قابل حل نیست و مشارکت همه نهادها و ارگان ها را می طلبد.
وی ادامه داد: متاسفانه بیش از 50 درصد دانش آموزان در مناطق محروم به دلیل نبود امکانات ترک تحصیل می کنند که این رقم در میان دختران بشتر است .
وی به بحث مهارت آموزی دانش آموزان اشاره کردو گفت : ساخت هنرستان ها در جوار کارخانه ها می تواند ضمن تضمین آینده شغلی فرزندان نقش مهمی در شکوفایی اقتصاد کشور داشته باشد.
مهندس سید محمدرضا جعفری مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،نیز در ادامه ضمن تقدیر از زحمات دکتر عبدالعالی بیان کرد: یکی از رویکردهای جامعه خیرین مدرسه ساز بحث مهارت آموزی و توسعه هنرستان ها است .
وی با تاکید براینکه سوق دادن خیرین به سمت مدرسه یاری یکی دیگر از اهداف جامعه خیرین مدرسه ساز است که در این راستا کمیسیونی نیز تشکیل شده ،ادامه داد: در طی چند سال اخیر بیش از 49 درصد مدارسی که تحویل آموزش و پرورش داده شده با مشارکت خیرین مدرسه ساز بوده و اغلب خیرین پس از ساخت مدرسه در تجهیز آن نیز مشارکت می کنند و ارتباط خود را با مدرسه قطع نمی کنند .
وی اذعان داشت : جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در 31 استان و 400 شهرستان دفتر مجمع خیرین مدرسه ساز را دایر کرده است و در تلاش است تا تعامل لازم را میان خیرین با مدارس دولتی و هیات امنایی برقرار نماید
مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور خاطر نشان کرد: امیدوارم با همکاری شبکه آموزش بتوانیم در بحث مهارت آموزی دانش آموزان و توسعه فرهنگ مشارکت مردمی موفق عمل نماییم .
دکتر محمد رضا قربانی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران در این جلسه گفت : متاسفانه حلقه مفقود توسعه پایدار جامعه خیرین حلقه رسانه است و ما می توانیم در شبکه آموزش به این حلقه وصل شویم .
وی پیشنهاد برگزاری کارگروهی در زمینه تعامل شبکه آموزش با جامعه خیرین مدرسه ساز را ارائه دادو افزود : طبق آماری که وزارت آموزش و پرورش ارائه داده در زمان شیوع بیماری کرونا ترک تحصیل دانش آموزان بسیار محدود شده و دلیل آن آموزش مجازی بوده است .
وی در پایان به طرح بررسی ارائه راهکارها راهبردهای تعامل شبکه آموزش یا جامعه خیرین مدرسه ساز در توسعه مشارکتهای مردمی اشاره کردو گفت : نوشتن یک سند بنیادین و ایجاد ضمانت برای اجرایی شدن آن می تواند در پیشبرد اهداف شبکه آموزش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور موثر باشد.
کاظم دلیلی عضو هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیز در این جلسه با بیان خاطراتی از دانش آموزان و حاج اکبر ابراهیمی خیر مدرسه ساز اظهار داشت : کارم را با انجمن اولیا و مربیان مدارس فرزندانم آغاز کردم و تا به امروز 4 مدرسه بنا کردم.
عبدالحامد معتمدیان خیر مدرسه ساز نیز در این جلسه افزود : مدرسه سازی همانند کندن یک چاله است که می بایست نهالی در آن کاشته شود و کسانی آن را بارور نمایند و افرادی محصولات آن را عرضه کنند .
وی ادامه داد: امروز جامعه ما با بحران های بسیاری روبرو است و بسیاری از مدارسی که در شمال شهر تهران وجود دارند جزو مدارس محروم هستند و تمام هم و غم ما از ساخت مدرسه باید انسان سازی باشد.
در پایان این جلسه مقرر شد ؛ کارگروهی میان شبکه آموزش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در راستای توسعه مشارکت های مردمی تشکیل شود .
انتهای پیام/ن

دسته بندی:

آخرین اخبار

از ایده‌های تلویزیونی تا رقابت‌های جهانی در «مثبت آموزش» چاقی و بیماری‌های قلبی در برنامه امروز «دکتر سلام» ویژه‌برنامه‌های شبکه آموزش در گرامیداشت روز علم درخشش نخبگان ایرانی در المپیادهای جهانی در «مثبت آموزش» تقویت ارتباط خانه و مدرسه در «هیچ‌وقت دیر نیست» پرسش از شما، پاسخ از مسئول آموزش و پرورش در «پرسشگر» «ایران‌جان، خراسان‌جنوبی ایران» با روایت‌هایی از دانش، فرهنگ و طبیعت روی آنتن شبکه آموزش از پژوهش تا هویت؛ روایت دانش‌آموزان پژوهنده در «مثبت آموزش» از سفره تا رشد؛ تغذیه مؤثر در افزایش قد در «دکتر سلام» بررسی علل اهمال‌کاری دانش‌آموزان در «هیچ‌وقت دیر نیست» از ساعت آفتابی تا معماری قنات؛ خلاقیت‌های ایرانی در «مثبت آموزش» پیشگیری از آرتروز در برنامه امروز «دکتر سلام» باورهای نادرست درباره جراحی غدد در برنامه امروز «دکتر سلام» از نوآموز تا نونگاشت؛ بسته‌های تربیت و یادگیری در «مثبت آموزش» صدای استکبارستیزی از تریبون «مثبت آموزش» در ۱۳ آبان پوشش ویژه ۱۳ آبان از شبکه آموزش هوش مصنوعی، طراح تازه‌نفس ارائه‌های شما در برنامه «مَدهوش» تربیت معلم، مقدس‌ترین مأموریت آموزش کشور روایت معلمان ماندگار در «مثبت آموزش» نوآوری‌های پزشکی از زبان چهره برجسته سرطان اطفال ایران افزایش آمادگی ذهنی نوجوانان برای مقابله با استکبار تصویرگری مفهوم استکبار با زبان هنر و رسانه «مثبت آموزش» روایتگر مسیر درخشان دانش‌آموزان برگزیده بررسی علل و درمان‌ کمر درد در «دکتر سلام» «هویت ملی در آینه نوجوانی» در «هیچ‌وقت دیر نیست» ویژه‌برنامه‌های شبکه آموزش در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برنامه «فوق‌العاده» با محوریت هویت و استقلال نوجوانان روی آنتن شبکه آموزش چشم‌انداز تازه دانشگاه فرهنگیان در قاب «پرسشگر» از آزمایشگاه علوم تا گفت‌وگوهای صمیمی با نوجوانان در «مثبت آموزش» بررسی بیماری آسم در «دکتر سلام» «هیچ‌وقت دیر نیست» با نگاهی تربیتی به روز دانش‌آموز می‌پردازد سرفه‌های طولانی، زنگ خطر بیماری‌های پنهان از کلاس درس تا مجله رشد در «مثبت آموزش» آنفلوآنزا و سرماخوردگی؛ مهمان‌های ناخواسته پاییز مدیران الهام‌بخش در قاب «مثبت آموزش» پزشکی نوین، امید تازه برای بیماران ریوی روایت ایثار و امید در هیچ‌وقت دیر نیست از بی‌حوصلگی تا بی‌میلی تحصیلی؛ بررسی یک چالش جدی در مدرسه بررسی اضطراب پنهان در کودکان و نوجوانان در شبکه آموزش نگاهی متفاوت به تلفیق علم، مهارت و سلامت در «مثبت آموزش» از شعر مادر تا موسیقی با هوش مصنوعی اندومتریوز؛ درد خاموش زنان در برنامه «دکتر سلام» «مثبت آموزش» در مدرسه‌ای نو؛ جایی میان علم، احساس و تحرک درمان نوین بیماری‌های مغزی در «دکتر سلام» تأکید بر بازنگری در نظام سنجش آموزشی برای یادگیری سواد رسانه‌ای هیچ‌وقت دیر نیست برنامه «فوق‌العاده» با موضوع «بحران هویت» روی آنتن شبکه آموزش رفت زنگ خطر افت تحصیلی در «پرسشگر» شبکه آموزش بررسی نقش هنر و خلاقیت در آموزش‌های نوین دستگاه گوارش در آیینه طب ایرانی

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها