به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش سیما، علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در این مراسم، مدرسه تلویزیونی ایران را بزرگترین مدرسه نظام تعلیم و تربیت کشور و مسعود احمدی افزادی، مدیر شبکه آموزش را بهترین مدیر برای چنین مدرسهای توصیف کرد.
وی با اشاره به راهاندازی مدرسه تلویزیونی ایران در رسانه ملی به دلیل شیوع بیماری همهگیر کرونا تاکید کرد: صداوسیما شاهکاری آفرید و برگ زرینی بر افتخارات ملی خود در تاریخ فعالیتش افزود. اولین دستگاهی که بهترین واکنش را به یک بحران ملی نشان داد، صداوسیما بود. به نمایندگی از جامعه بزرگ فرهنگیان سپاسگزارم و برای شما آرزوی توفیق دارم. هیچ بخش دیگری نمیتواند اثرات هموزن مدرسه تلویزیونی ایران داشته باشد.
حمید شاهآبادی، معاون سیما هم در این مراسم با قدردانی از خدمات احمدی افزادی در راهاندازی و پیشبرد فعالیت مدرسه تلویزیونی ایران تصریح کرد: با وجود محدودیتها، عزم جدی همکاران معاونت سیما این کار در اسفند 1398 شروع شد و بالاترین دستاوردش تحقق عدالت آموزشی بوده است.
وی با بیان اینکه همراهی و همدلی رسانه ملی و وزارت آموزش و پرورش تجربه ارزشمندی بود، تاکید کرد: این تجربه میتواند دستمایه و الگوی مناسبی برای همکاری نهادها در حوزههای دچار بحران در کشور باشد.
معاون سیما با بزرگداشت یاد و خاطره «علی لندی»، دانش آموز ایذهای گفت: او با رفتار انساندوستانه و قهرمانانه، برای دهه هشتادیها الگوی جدی شده است. او نشان داد دهه هشتادیها هم راه قهرمانان کشورمان را ادامه میدهند. رفتار علی لندی در 15 سالگی نشان داد که راه شهید سلیمانیها ادامه دارد.
شاهآبادی با گرامیداشت تقارن هفته دفاع مقدس، ایام اربعین و آغاز سال تحصیلی گفت: چهار شبکه سیما، چهار، آموزش، امید و قرآن و معارف سیما دست به دست هم داده اند که 19 هزار کلاس درس را برپا نگه دارند.
وی با اشاره به احتمال بازگشایی تدریجی مدارس در پی مهار کرونا تصریح کرد: اما مدرسه تلویزیونی ایران یادگار و تحول آموزشی در نظام آموزشی کشور است، به طوری که نه تنها آموزش را به همراه داشت، بلکه بر تربیت هم تاکید داشت.
معاون سیما ادامه داد: خوشحالیم که اعلام کنیم از جمعیت حدود 15 میلیون دانش آموز، بیش از 85 درصد از این مدرسه تلویزیونی استفاده کردهاند و این نشاندهنده روش و اقدام درست این مدرسه تلویزیونی، معلمان برجسته و اقدام تحولی در صنعت آموزشی کشور است.
راه اندازی اپلیکیشن پرسش دانش آموزان برای اولین بار در «مدرسه تلویزیونی ایران»
مسعود احمدی افزادی، مدیر شبکه آموزش با بیان اینکه از سال ۱۳۹۹ تا کنون ۱۹ هزار ۶۰۰ کلاس درس از مدرسه تلویزیونی ایران پخش شده است، گفت: امسال شبکه آموزش ۴۴ عنوان کلاس درسی برای مقاطع پیش دبستانی، دبستان و متوسطه ارایه میکند.
وی افزود: مدرسه تلویزیونی ایران سال ۱۴۰۰ از بهترین و قویترین کادر آموزش و پرورش با بهترین محتوا بهره میبرد.
احمدی افزادی از بارگذاری بهروز محتوای کلاس های آموزشی ارائه شده خبر داد و اعلام کرد: برای اولین بار اپلیکیشن پرسش دانش آموزان در برنامه «مدرسه تلویزیونی ایران» راه اندازی میشود.
مدیر شبکه آموزش سیما توجه به فرصت های برابر آموزشی، زبان فارسی، تعاملی شدن مدارس را از مهم ترین محورهای تأسیس «مدرسه تلویزیونی ایران» عنوان کرد و با اشاره به رایگان بودن و سراسری بودن «مدرسه تلویزیونی ایران» گفت: این مدرسه آموزش دانش آموزان در سراسر کشور، مناطق حاشیه مرز و سایر کشورها را 98 درصد پوشش داده است و امسال برای دومین سال فرصت های برابر تحصیلی را برای دانش آموزان فراهم کرده است.
سارا روستا پور، تهیه کننده برنامه «مدرسه تلویزیونی ایران» نیز در این مراسم گفت: همه کلاس ها سال ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد و ما تلاش کردیم فرصت های برابر تحصیلی را برای همه دانش آموزان کشورمان ایجاد کنیم.
وی افزود: با توجه به استقبال خوبی که از طرف معلمان، اموزش و پرورش و خانوادههای دانش اموزان داشتیم، امسال هم با همکاری شبکه آموزش سیما و وزارت آموزش و پرورش این کلاس ها به صورت زنده در شبکههای آموزش سیما و در شبکه شاد بارگذاری میشود.
مدرسه تلویزیونی ایران از اسفند 1398 با دستور دکتر علی عسکری، رئیس رسانه ملی آغاز به کار کرد.