به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش سیما، صبح امروز سه شنبه 25 بهمن نشست خبری مدرسه کنکور با حضور مدیر شبکه آموزش و سهراب ابوذرخانی فرد، تهیهکننده برنامه مدرسه کنکور برگزار شد.
در بخشی از این نشست سهراب ابوذرخانی فرد، تهیهکننده برنامه مدرسه کنکور ایران گفت: در این برنامه از بهترین دبیرهای کشور استفاده و همه نکات را مطرح کردیم و سعی کردیم بهترین اساتید در این برنامه حضور داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: این مدرسه با روزی سه ساعت پخش از ۱۷ تا ۲۰ کل مباحث تدریس میشود. ۵ تا ۸ صبح هم تکرار برنامه را شاهد خواهیم بود. تا آخر اردیبهشتماه به مدت ۱۳ هفته این برنامه پخش میشود. از اول خرداد هم برنامهای جامع ویژه امتحان نهایی روی آنتن میرود.
ابوذر خانیفرد در ادامه با اشاره به این مطلب که این کلاسها به صورت رایگان برگزار می شود، اظهار کرد: نمی خواهیم هزینه ایجاد کنیم و همه جزوهها به صورت رایگان قابل دانلود است به نظر ما دانش آموزان برای حضور در کنکور به جز این برنامه به چیز دیگری نیاز ندارد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بالای ۵۰ درصد برنامهها آماده است و خوشبختانه بهترین مدرسان که دبیران برتر کنکور هستند در این برنامه حضور دارند.
ابوذرخانی فرد یادآور شد: محتوای این برنامهها برای دانشآموزان سه رشته انسانی، تجربی و ریاضی پخش میشود و همچنین برای دانشآموزان سال دهم و یازدهم دبیرستانی نیز قابل استفاده است.
در ادامه این نشست علی عبدالعالی نیز با اشاره به این مطلب که این برنامه مساله یک میلیون خانواده را حل میکند، گفت: ما در کشور از عدالت آموزشی برخوردار نیستیم. موسسهها از طریق همین صداوسیما میگویند فلان عدد را به سامانه پیامک کنید. در کمتر از چند دقیقه با شما تماس میگیرند و بابت هر رشتهای ۱۳ میلیون تومان میگیرند.
وی با اشاره به صحت سنجی سخنان خود درباره اینکه بهترین اساتید در مدرسه کنکور آموزش را برعهده دارند، اظهار کرد: یک هفته دانش آموزان برنامه رایگان ما را ببینند و با برنامههای موسسات مقایسه کنند و بگویند کیفیت کدام بهتر است.
عبدالعالی زاده تاکید کرد: اگر دو سال مسئولان کشور این برنامه را حمایت کنند؛ بخشی از بیعدالتی آموزشی جبران میشود. شبکه آموزش پلتفرم ویدئویی من نیست همه باید کمک کنند تا بتوانیم عدالت آموزشی را در بحث کنکور محقق کنیم.
به گفته مدیر شبکه آموزش بیماری کنکور یک درمان ساده دارد. ما راه حل را پیدا کرده ایم همه میتوانند محتوا را به شکل رایگان ببینند و در قدم بعدی آزمونها نیز رایگان خواهد شد و در ادامه نیز بدون اینکه از اینترنت استقاده شود جزوات از طریق استفاده از فلش به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان خواهد بود.
وی تاکید کرد: هر کسی در هر جای ایران علاقهمند است من نیم ساعت با او حرف میزنم. درمان کنکور عدالت آموزشی تلویزیون است. در کشور ۶۴ میلیون دستگاه تلویزیون وجود دارد. ما محتوای کامل و جامع و رایگان کنکور را در این برنامه ارائه میکنیم. قدم بعدی این است که جزوههای مکمل را بدون اینترنت به دانشآموزان برسانیم. خط قرمز من گرفتن پول از مردم است و همه چیز باید رایگان باشد.
عبدالعالی اضافه کرد: سه ساعت برنامه کنکور در روز کافی نیست و من یک جدول پخش ده ساعته میخواهم. من میخواهم به رئیس صداوسیما بگویم یک کانال جدید آموزش۲ راه بیاندازید تا من روزی ده ساعت برنامه پخش کنم. ایدهآل من تاسیس این کانال است و دلم روشن است که این اتفاق بیفتد.
مدیر شبکه آموزش سیما با بیان این که کنکور، یک مافیای ۵۰ هزار میلیارد تومانی در سال دارد، افزود: ما برای این برنامه بهترین معلم ها را انتخاب کردیم و دستمزد خوبی به آنها دادیم. شرط ما این بود که درس دادن شان جامع باشد. از چند معلم استفاده کردیم و از آنها خواستیم اشتباهات یکدیگر را مشخص کنند تا مطمئن شویم که نکته درسی جا نیفتاده است
وی تاکید کرد: خط قرمز ما عبور از آموزش رایگان و پول گرفتن از دانش آموزان و خانوادههای آنها است ما تلاش داریم که کمپینی راه بیندازیم که در مکانهایی که تلویزیون وجود ندارد از طریق کمک خیرین تلویزیون خریداری شود تا مناطق محروم نیز بتوانند از مدرسه کنکور استفاده کنند.
به گفته مدیر شبکه آموزش در این راه آموزش و پرورش مانند همیشه همراه بوده است و این تقاضا را از آنها داریم که با دادن بخشنامهای به مدارس از آنها بخواهند که از این آموزشها که به صورت رایگان به دانش آموزان داده میشود استفاده کنند.
وی یادآور شد: می ترسیدیم که زودتر خبر آغاز مدرسه کنکور را بدهیم زیرا مافیای کنکور با ما مقابله میکردند و اجازه نمیدادند که این امر شکل بگیرد.
به گفته عبدالعالی زاده بنیاد انسان ستاد اجرایی فرمان امام و صداو سیما تامین بودجه ساخت این برنامه را برعهده داشتند.
مدرسه تلویزیونی ایران بعد از کرونا و با هدف آموزش از راه دور کودکان ایرانی در دوران تعطیلی اجباری مدارس راهاندازی شد اما بعدها با فروکشکردن کرونا تولید و پخش برنامههای آموزشی در قالب این برنامه ادامه یافت.
حالا شبکه آموزش درصدد راهاندازی «مدرسه کنکور» برای نوجوانان ایرانی برآمده است و وزارت آموزش و پرورش هم چندی قبل از راهاندازی رادیو مدرسه خبر داده بود.