اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 23 اردیبهشت 1404

«با ما شو»؛ ترویج مهارت‌های ارتباطی و تفکر انتقادی در فضای صمیمی مدرسه

برنامه تلویزیونی «با ما شو» با رویکردی شاد، آموزشی و تعاملی، ویژه نوجوانان تولید شده و از شبکه آموزش سیما پخش می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش سیما، 

این برنامه با اجرای آرش خداکرمی و با همراهی گروه تولید، به مدارس سراسر کشور سفر می‌کند تا از دل کلاس‌های درس، گفت‌وگویی صمیمی و صادقانه با دانش‌آموزان درباره موضوعات مهم زندگی آنان شکل گیرد.
در «با ما شو» فضای پرنشاط و دوستانه‌ای برای طرح مسائل اجتماعی، خانوادگی، تحصیلی و فرهنگی فراهم می‌شود تا نوجوانان بتوانند آزادانه از دغدغه‌ها، نگرانی‌ها و تجربیات خود صحبت کنند. مجری برنامه با بهره‌گیری از طنز ملایم و شیوه‌ای جذاب، دانش‌آموزان را به تعامل بیشتر دعوت کرده و آن‌ها را به بیان دیدگاه‌هایشان تشویق می‌کند.
این برنامه بستری برای تقویت مهارت‌هایی نظیر خودآگاهی، ارتباط مؤثر، تصمیم‌گیری، تفکر انتقادی، مهارت‌های اجتماعی، شنیداری و دیداری فراهم می‌سازد و همچنین موضوع مهم آموزش اقتصاد در مدارس را نیز در دستور کار قرار داده است.
«با ما شو» با هدف افزایش آگاهی نوجوانان نسبت به مسائل روزمره مدرسه و زندگی، تقویت توان گفت‌وگو، توسعه مهارت‌های ارتباطی و تفکر انتقادی، ایجاد انگیزه برای مشارکت فعال در فضای مدرسه، گسترش حس تعلق به محیط آموزشی، و شناسایی چالش‌ها و یافتن راهکارهای مؤثر برای رفع آن‌ها تولید شده است.
این برنامه تلاش می‌کند پل ارتباطی میان دانش‌آموزان، معلمان و والدین ایجاد کرده و با ترویج فرهنگ همدلی و همفکری، محیطی سالم و پویا برای رشد فکری و اجتماعی نوجوانان فراهم کند.
«با ما شو» به تهیه‌کنندگی علی رضایی و کارگردانی پرناز ملک روزهای زوج ساعت ۱۷ از شبکه آموزش سیما پخش می شود.

دسته بندی:
برچسب :

آخرین اخبار

ورزش های کاهش وزن در «دکتر سلام» بررسی آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» مدیریت برداشت پنبه در «رویش» بررسی سلامت گوارش در «دکتر سلام» تنگی نفس؛ علل و راهکارهای تشخیص و درمان در «دکتر سلام» آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» توسعه کشت گیاهان جایگزین اقلیم سازگار در «رویش» انسداد عروق قلب و خطر سکته قلبی درمان های نوین سلولی در بدخیمی ها تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» مدیریت تلفیقی آفات چوب خوار خرما تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دردهای شکمی و لگنی چه زمانی مهم هستند؟ استفاده از بذر گواهی شده در کشت گندم چطور در سالمندی سلامت بمانیم؟ چالش‌های آغاز سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در «رویش» باورهای درست و غلط درباره ابتلا به بدخیمی در «دکتر سلام» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در «رویش» تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دیابت؛ از پیشگیری تا کنترل بیماری در «دکتر سلام» تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در برنامه «رویش» شناخت آسم؛ از علائم تا درمان در«دکتر سلام» طرز نشستن و ایستادن صحیح در «دکتر سلام» هنرستان های کشاورزی در برنامه «رویش» تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» نحوه شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در«رویش» مراقبت های دندانی دانش آموزان و طرح های غربالگری سلامت دهان و دندان تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» بیماری های عفونی، پاییزه دانش آموزان در «دکتر سلام» زمان قوچ اندازی در برنامه «رویش» تغذیه دانش آموزان در «دکتر سلام» مشکلات گوارشی نوجوانان در مدارس «نوروز دانش» با حضور نخبگان و معلمان برتر روی آنتن شبکه آموزش رفت. تبیین برنامه‌های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» مبارزه با مگس میوه در برنامه «رویش» کیف و کوله مناسب دانش آموزان در «دکتر سلام» بررسی حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در «الف تا» معرفی دکتر رضا برادران؛ پزشک ماندگار کودکان تبریز در «دکتر سلام» آنفلونزا و سرماخوردگی های فصلی در «دکتر سلام» «نوروز دانش»؛ جشن بازگشایی مدارس روی آنتن شبکه آموزش روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «روز ملی خرما» در «رویش»؛ از ظرفیت‌های تولید تا توسعه نخلستان‌ها بررسی آسیب های زانو و لگن در «دکتر سلام» روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «ایران جان» در «دکتر سلام»؛ روایت زندگی پدر جزامیان ایران تغذیه باغات زیتون در برنامه «رویش» بررسی آزمایش های کلیه در «دکتر سلام» علل و درمان پولیپ روده در «دکتر سلام»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها