اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

چهار شنبه 28 آذر 1403

شبکه آموزش در شب یلدا


برنامه «کی میاد ستاره چینی» با موضوع مهارت زندگی به سبک زندگی ایرانی اسلامی است که با حضور در جمع خانواده ای در شب یلدا، جمع گرم و صمیمی آنها را در این شب به تصویر می کشد. این برنامه ساعت ۱۶ پخش می شود.
برنامه «آموزگار» که محفلی است برای حضور معلمان خلاق و موفق و همچنین افراد موفقی میهمان این برنامه خواهند بود که ناگهان با حضور معلمشان مواجه می‌شوند که با این حضور شگفت زده می‌گردند. در شب یلدا این برنامه بنا دارد هم با خاطر بازی با این معلم‌ها و هم صحبت در مورد ادبیات و تاریخ مناسبت‌های ایرانی مانند چله برنامه خاطره انگیز و شادی تدارک ببیند. این برنامه نیز ساعت ۱۸ روی آنتن می رود.
برنامه «هم شاگردی سلام» جمعه ۳۰ آذر ساعت ۱۹ ویژه شب یلدا پخش می‌شود. این ویژه برنامه با کلید واژه یک دقیقه طلایی، میزبان معلم های پایه های مختلف می شود و در جمع خودمانی معلم ها با مسابقات جذاب و گفت و گوهای مختلف با حضور دکتر اسماعیل امینی و چهره های دیگه به مبحث یلدا برای معلمین و دانش آموزان پرداخته می شود.
برنامه «دستان» ویژه برنامه شب چله، جمعه ۳۰ آذر از ساعت ۲۱ تا ۲۳ از شبکه آموزش پخش می‌شود. این برنامه به یلدا در ادب فارسی و جایگاه حافظ و حافظ خوانی در شب یلدا و یلدا در فرهنگ و موسیقی اقوام با حضور اساتید برجسته و با اجرای سید عباس سجادی می پردازد.
برنامه «آوا نوا» جمعه ۳۰ آذر از ساعت ۲۳ آغاز و تا ساعت ۲ بامداد ادامه خواهد داشت. در این ویژه برنامه محمود حبیبی کسبی به عنوان مجری برنامه میزبان سه نفر از مجری کارشناسان برنامه «آوا نوا»، ناصر فیض، محمود اکرامی و مسعود فروتن می شود که در طول هفته در شب های مختلف برنامه را اجرا می کنند و قرار است در این ویژه برنامه به صورت دورهمی درباره زبان، ادبیات و اشعار فارسی، ادبیات طنز و قصه گویی و همچنین فرهنگ شب چله گفتگویی داشته باشند.
دو خواننده به صورت زنده در دو بخش اجرا خواهند داشت یکی به صورت محلی و دیگری آوازی با شعر حافظ خواهد خواند. در اثنای پلاتوی مجری ها طبق قرار «آوا نوا» آیتم های موسیقی تصویری متناسب با شب یلدا و روز مادر پخش خواهد شد.
در روز شنبه یک دی ماه شب ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برنامه «رویش» با دعوت از زنان و مادران کشاورز کارآفرین به جایگاه ویژه زن و مادر در جامعه می پردازد. این برنامه ساعت ۱۸ تا ۱۹ پخش می‌شود. برنامه «هم شاگردی سلام» از ساعت ۱۹ تا ۲۱ با دعوت از زنان و مادرانی که شغل شریف معلمی دارند با اجرای مسابقه، گفتگو و خاطره بازی ضمن پاسداشت مقام زن به تاثیر شگفتی که مادران و زنان معلم در مدرسه‌ها دارند می پردازد. همچنین در این برنامه اشاره می شود که همه مادران ایران زمین نقش آموزگار را در خانواده ایفا می کنند. این برنامه با میان برنامه های مرتبط سعی دارد ساعات خوش و مفرحی را برای بینندگان خود فراهم نماید.

دسته بندی:

آخرین اخبار

ورزش های کاهش وزن در «دکتر سلام» بررسی آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» مدیریت برداشت پنبه در «رویش» بررسی سلامت گوارش در «دکتر سلام» تنگی نفس؛ علل و راهکارهای تشخیص و درمان در «دکتر سلام» آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» توسعه کشت گیاهان جایگزین اقلیم سازگار در «رویش» انسداد عروق قلب و خطر سکته قلبی درمان های نوین سلولی در بدخیمی ها تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» مدیریت تلفیقی آفات چوب خوار خرما تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دردهای شکمی و لگنی چه زمانی مهم هستند؟ استفاده از بذر گواهی شده در کشت گندم چطور در سالمندی سلامت بمانیم؟ چالش‌های آغاز سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در «رویش» باورهای درست و غلط درباره ابتلا به بدخیمی در «دکتر سلام» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در «رویش» تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دیابت؛ از پیشگیری تا کنترل بیماری در «دکتر سلام» تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در برنامه «رویش» شناخت آسم؛ از علائم تا درمان در«دکتر سلام» طرز نشستن و ایستادن صحیح در «دکتر سلام» هنرستان های کشاورزی در برنامه «رویش» تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» نحوه شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در«رویش» مراقبت های دندانی دانش آموزان و طرح های غربالگری سلامت دهان و دندان تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» بیماری های عفونی، پاییزه دانش آموزان در «دکتر سلام» زمان قوچ اندازی در برنامه «رویش» تغذیه دانش آموزان در «دکتر سلام» مشکلات گوارشی نوجوانان در مدارس «نوروز دانش» با حضور نخبگان و معلمان برتر روی آنتن شبکه آموزش رفت. تبیین برنامه‌های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» مبارزه با مگس میوه در برنامه «رویش» کیف و کوله مناسب دانش آموزان در «دکتر سلام» بررسی حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در «الف تا» معرفی دکتر رضا برادران؛ پزشک ماندگار کودکان تبریز در «دکتر سلام» آنفلونزا و سرماخوردگی های فصلی در «دکتر سلام» «نوروز دانش»؛ جشن بازگشایی مدارس روی آنتن شبکه آموزش روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «روز ملی خرما» در «رویش»؛ از ظرفیت‌های تولید تا توسعه نخلستان‌ها بررسی آسیب های زانو و لگن در «دکتر سلام» روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «ایران جان» در «دکتر سلام»؛ روایت زندگی پدر جزامیان ایران تغذیه باغات زیتون در برنامه «رویش» بررسی آزمایش های کلیه در «دکتر سلام» علل و درمان پولیپ روده در «دکتر سلام»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها