به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش سیما، شهرام قدیری، تهیه کننده و کارگردان «یکی بود یکی نبود» در خصوص تولید این برنامه تلویزیونی گفت: از آن جایی که قصهگویی در پرورش خلاقیت و تخیل کودکان مؤثرتر از دیدن فیلم و کارتون است و باعث میشود کودکان نسبت به ایدههای جدید رویکردی باز داشته باشند، تهیه و تولید چنین مجموعه هایی در رسانه ملی بسیار ضروری است.
قدیری با اشاره به اینکه ایده «یکی بود، یکی نبود» با هدف مروری بر ادبیات کهن و قصههای ایرانی شکل گرفت، اظهار داشت: متاسفانه برخی از ایرانیان خارج از کشور و حتی کودکان در داخل کشور با مضامین قصه های کهن ایرانی فاصله گرفتند و قصه گویی در حال کمرنگ شدن است و حتی مادربزرگ ها و پدربزرگ ها هم به واسطه زندگی ماشینی امروزی، کم تر برای بچه ها قصه تعریف می کنند برای همین این برنامه طراحی شد که قصه های کهن ایرانی در قالب نمایش از قاب تلویزیون پخش شود که البته این بار یک رویکرد متفاوتی را انتخاب کردیم.
تهیه کننده و کارگردان «یکی بود یکی نبود» گفت: بر همین اساس از متون کهن ایرانی و آثار برگزیده ای همچون کلیله دمنه، مثتوی معنوی، منطق الطیر، اسرارالنامه، جوامع الحکایات، پروین اعتصامی و ... با هماهنگی فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و با همکاری گروه کودک شبکه جهانی جام جم، قصه های مختلفی را انتخاب کردیم تا به 30 قصه رسیدیم.
قدیری تصریح کرد: در این برنامه سعی شده در هرقسمت اصول بازیگری و نمایش خلاق ، از جمله فن بیان، زبان بدن، صداسازی و ... به کودکان آموزش داده شود