اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 15 بهمن 1398

«یقه هفت» میزبان پزشک بدون مرز

برنامه «یقه هفت» سه شنبه 15 بهمن ماه میزبان ناصرعمادی «پزشک بدون مرز» خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی شبکه هفت سیما، ناصر عمادی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و جانباز شیمیایی جنگ تحمیلی که عنوان «پزشک بدون مرز» را داراست،سه شنبه 15 بهمن ماه مهمان برنامه «یقه هفت» است.
این برنامه با توجه به نامگذاری این روز به نام مدیریت جهادی،اقتصاد مقاومتی، رونق تولید ازاین جانباز جهادی دعوت کرده است.
ناصر عمادی مهمان این برنامه در بسیاری از کشورهای محروم آفریقایی و آسیایی به عنوان پزشک خدمت کرده و برای احقاق حقوق جانبازان شیمیایی در دنیا فعالیت نموده است.
برنامه «یقه هفت» در این برنامه به موضوع الگو پذیری می پردازد.افراد معمولا به دنبال الگو های موفق در زندگی هستند،الگو ها بر اساس آرزوها اتفاق می افتد.الگو پذیری نوعی استفاده از تجربیات دیگران است.
برنامه «یقه هفت» به تهیه کنندگی مهرداد تنها روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 19 از شبکه هفت سیما پخش می شود.

دسته بندی:

آخرین اخبار

ورزش های کاهش وزن در «دکتر سلام» بررسی آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» مدیریت برداشت پنبه در «رویش» بررسی سلامت گوارش در «دکتر سلام» تنگی نفس؛ علل و راهکارهای تشخیص و درمان در «دکتر سلام» آخرین وضعیت سند تحول ترمیم یافته در «پرسشگر» توسعه کشت گیاهان جایگزین اقلیم سازگار در «رویش» انسداد عروق قلب و خطر سکته قلبی درمان های نوین سلولی در بدخیمی ها تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» مدیریت تلفیقی آفات چوب خوار خرما تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دردهای شکمی و لگنی چه زمانی مهم هستند؟ استفاده از بذر گواهی شده در کشت گندم چطور در سالمندی سلامت بمانیم؟ چالش‌های آغاز سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در «رویش» باورهای درست و غلط درباره ابتلا به بدخیمی در «دکتر سلام» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در «رویش» تجربه‌ نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» دیابت؛ از پیشگیری تا کنترل بیماری در «دکتر سلام» تجربه‌نگاری معلمان تحول‌خواه در «الف تا» اصول تغذیه خاک برای کشت پاییزه در برنامه «رویش» شناخت آسم؛ از علائم تا درمان در«دکتر سلام» طرز نشستن و ایستادن صحیح در «دکتر سلام» هنرستان های کشاورزی در برنامه «رویش» تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» نحوه شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در«رویش» مراقبت های دندانی دانش آموزان و طرح های غربالگری سلامت دهان و دندان تجربه نگاری معلمان تحول خواه در «الف تا» بیماری های عفونی، پاییزه دانش آموزان در «دکتر سلام» زمان قوچ اندازی در برنامه «رویش» تغذیه دانش آموزان در «دکتر سلام» مشکلات گوارشی نوجوانان در مدارس «نوروز دانش» با حضور نخبگان و معلمان برتر روی آنتن شبکه آموزش رفت. تبیین برنامه‌های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید در «پرسشگر» مبارزه با مگس میوه در برنامه «رویش» کیف و کوله مناسب دانش آموزان در «دکتر سلام» بررسی حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در «الف تا» معرفی دکتر رضا برادران؛ پزشک ماندگار کودکان تبریز در «دکتر سلام» آنفلونزا و سرماخوردگی های فصلی در «دکتر سلام» «نوروز دانش»؛ جشن بازگشایی مدارس روی آنتن شبکه آموزش روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «روز ملی خرما» در «رویش»؛ از ظرفیت‌های تولید تا توسعه نخلستان‌ها بررسی آسیب های زانو و لگن در «دکتر سلام» روایت یک مدیر مدرسه از تجربه‌های مدیریت آموزشی در «الف تا» «ایران جان» در «دکتر سلام»؛ روایت زندگی پدر جزامیان ایران تغذیه باغات زیتون در برنامه «رویش» بررسی آزمایش های کلیه در «دکتر سلام» علل و درمان پولیپ روده در «دکتر سلام»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها