اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 29 شهریور 1401

استفاده از معلم بازیگر در «مدرسه تلویزیونی ایران»/ در مدرسه ما یادگیری خوشمزه است

نشست خبری «مدرسه تلویزیونی ایران» صبح امروز ۲۹ شهریور با حضور علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون صبا، نشست خبری «مدرسه تلویزیونی ایران» با حضور علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش، امروز ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ در ساختمان اداری سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

نشست خبری «مدرسه تلویزیونی ایران» با قرائت آیات قرآن کریم آغاز شد و علی عبدالعالی برای ارایه توضیحات و پاسخگویی به پرسش های خبرنگاران بر صحنه حاضر شد.

در مسیر عدالت و تحولات آموزشی

علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش در ابتدا عنوان کرد: «مدرسه تلویزیونی ایران» نه فقط برای صداوسیما بلکه متعلق به مردم ما است. امسال اتفاق خوبی در آموزش کشور رخ می دهد و قدم هایی در مسیر عدالت آموزشی بر می‌داریم و همچنین برای طرح تحولی «مدرسه تلویزیونی ایران» آستین بالا زده ایم.

او تصریح کرد: «مدرسه تلویزیونی ایران» با شعار عدالت آموزشی کار خود را آغاز کرده است و هر کسی از شهرهای بزرگ تا مناطق محروم که در خانه تلویزیون دارد، می تواند به بهترین محتوای آموزشی دسترسی رایگان داشته باشد. در ایام کرونا وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که ۵ میلیون از دانش آموزان ایرانی دسترسی به اینترنت نداشتند، در حالی که ما بیش از ۶۰ میلیون تلویزیون در ایران داریم و با این روش دانش آموزان ما می توانند بهره بیشتری ببرند. بسته های آموزشی را جامع، جذاب و فاخر تولید کرده‌ایم و هرکسی که به تلویزیون دسترسی داشته باشد، می تواند از این آموزش ها استفاده کند. آرزویی که آن را دنبال می کنیم دسترسی همه نقاط ایران به این برنامه است.

در «مدرسه تلویزیونی ایران» یادگیری خوشمزه است

عبدالعالی درباره تحولات آموزشی اظهار کرد: امروز در سراسر جهان آموزش آمیخته با سرگرمی است و باید تنور یادگیری را برای دانش آموزان داغ کنیم و آنها را هنگام آموزش سرگرم کنیم، در این صورت یادگیری خوشمزه است. همچنین ما نباید به فرزندانمان بگوییم که پای تلویزیون بنشین و درس بخوان! آموزش هایی که در «مدرسه تلویزیونی ایران» می دهیم مانند کلاس های درس نیست بلکه گاهی یک سرگرمی و بازی است و جذابیتش برای دانش آموزان هم به اندازه یک پویانمایی است.

او درباره آغاز به کار این مدرسه تلویزیونی گفت: در روزگاری که بچه ها به علت کرونا مدرسه نمی رفتند، از صداوسیما درخواست شد تا به سیستم آموزشی کشور کمک کند. سه روز بعد هم کار این مدرسه تلویزیونی مانند بیمارستان صحرایی که در شرایط اضطراری برپا می شود، آغاز شد.

مدیر شبکه آموزش درباره دروسی که در این مدرسه تدریس می شود، عنوان کرد: حجم کنداکتور این شبکه ۲۴ ساعته جوابگوی پرداختن به تمام درس‌ها نیست و ما تنها دو راه برای پیاده کردن سیستم آموزشی در تلویزیون داشتیم که یکی از آن‌ها این بود که تمام دروس را در زمان کوتاه آموزش دهیم و یا با پیشنهاد آموزش و پرورش به دروسی که دانش آموزان در آن ضعف دارند، بپردازیم. به همین دلیل ما آموزش دروس فارسی، علوم، ریاضی و مفاهیم قرآن برای دانش آموزان را در نظر گرفتیم. همچنین ما مقطع دبستان از پایه اول تا ششم و مقطع متوسطه اول از هفتم تا نهم را پوشش می دهیم و در آینده  نزدیک وارد فاز جدیدی هم برای متوسطه دوم می شویم. آرزویمان این است که در پاییز امسال به دبیرستان هم برسیم.

او ادامه داد: اغلب دانش آموزان ما صبح‌ها به مدسه می روند و در طول روز نیز ساعت‌هایی را می خوابند، پس فرصت ارایه محتوا برای ما محدود است و به محض اینکه کنداکتور شبکه آموزش تکمیل شود، وارد دیگر شبکه ها می شویم و از شبکه های کودک و نوجوان هم کمک می گیریم.

استفاده از معلم بازیگر در «مدرسه تلویزیونی ایران»

عبدالعالی درباره انتقاد از معلمان در دوران پخش این مدرسه تلویزیونی گفت: طرح «مدرسه تلویزیونی ایران» که در دوران کرونا اجرا شد، طرح بیمارستان سرپایی برای مقابله با ویروس کرونا بود اما امروزه یک رستوران جذاب برای مخاطبان است. ما در مدرسه تلویزیونی ابزار کمکی و خدمتگزار معلمان هستیم و به جای معلم از معلم بازیگر استفاده می کنیم زیرا که برخی از معلمان حاذق ممکن است نتوانند در قاب تلویزیون مطالب را همانگونه که سر کلاس تدریس می کنند، انتقال دهند.

او افزود: نوجوانان امروز نیم ساعت هم نمی توانند پای تلویزیون بنشینند زیرا از وضعیت خسته و به تفریح نیاز دارند. همچنین در روش آموزشی نوین، معلم تسهیل‌گر است و عضوی از بازی با بچه ها به حساب می آید. برای همین مدت زمان کلاس هایمان ۲۰ دقیقه ای است و علاوه بر این در «مدرسه تلویزیونی ایران» دانش آموزان به انجام آزمایش‌های درسی می پردازند، پویانمایی می بیند، قصه ای می شنوند و نمایشی می بینند.

عبدالعالی درباره ویژگی های «مدرسه تلویزیونی ایران» عنوان کرد: بارزترین ویژگی طرح تحولی این مدرسه کنداکتور آن است. مخاطبان می توانند در طول سال تحصیلی یعنی از ۲ مهر تا خرداد ماه، ساعت ۱۴ پای تلویزیون بنشینند و این برنامه ها را دنبال کنند. همچنین ما هر روز نیم ساعت جلسه اولیا و مربیان و دوره های تربیت معلم و دانش افزایی خواهیم داشت. اگر همه دست به دست هم دهیم و ترسی از به خطر افتادن منافع خود نداشته باشیم، سال بعد همه برای همدیگر دست می زنیم.

همراهی آموزش و پرورش با صداوسیما

او درباره هم افزایی دستگاه های آموزشی با صداوسیما تصریح کرد: آموزش و پرورش در این پروژه خود مسئول است و در کنار ما برای تحقق هدف‌های مشترک تلاش می‌کند.

علی عبدالعالی در پایان درباره دانش آموزانی که در ساعاتی دیگر به جز صبح به مدرسه می روند، خاطرنشان کرد: «مدرسه تلویزیونی ایران» چند روش برای دیده شدن دارد، یک روش آن به این صورت است که از طریق قاب تلویزیون این برنامه ها را دنبال کنند. روش دیگر این است که برخی از مدارس برنامه ها را ضبط می کنند و در کلاس خودشان پخش می کنند و راه دیگر هم این است که از طریق فضای مجازی و تلوبیون همراه ما باشند. در این راستا برای مناطق محروم هم در نظر داریم اقداماتی انجام دهیم و فضاهایی مجهز شده برای دانش آموزان فراهم کنیم. ما اگر با مخاطبان روراست باشیم آن ها اهل دل و ایثارگری می شوند.

آخرین اخبار

«ژرفاخند» برنامه ماه رمضان شد آموزش استعدادهای درخشان در مسابقه «هوش یار» «آوای رمضان» از نیمه شب تا سحرهای ماه رمضان مهمان خانه های ایرانی آشنایی با درمان های طب سنتی ایرانی در «دکتر سلام» مدرسه‌ای به وسعت ایران؛ عدالت آموزشی سوغاتی که کرونا با خود به همراه آورد مسابقه تلفنی مدرسه از شبکه آموزش پخش می شود؛ رقابتی تخصصی برای دانش آموزان پایه اول تا ششم تفاهم نامه همکاری فیما بین سازمان نظام پزشکی کشور و شبکه آموزش سیما امضا شد تحریک حس کنجکاوی مخاطبان با «رادیکال 7» «هوشیار» گامی برای تحقق عدالت آموزشی طرح شبکه آموزش سیما برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان آغاز به کار «مدرسه کنکور ایران» با شعار «پنجره‌ای یکتا رو به عدالت آموزشی» نشست خبری آغاز به کار «مدرسه کنکور ایران» با حضور دکتر عبدالعالی سرپرست موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در برنامه «رویش»:رسانه ابزار اصلی آموزش و ترویج است بررسی دستاوردهای انقلاب در حوزه پزشکی با «دکتر سلام» حضور عوامل «مدرسه تلویزیونی ایران» در ۱۶۲ پویش «ایران 1430» در قاب شبکه آموزش پویش دست‌های مهربان در دکتر سلام میهمان و موضوعات هفته اول بهمن ماه 1401 همکاری بنیاد علم ایران و شبکه آموزش سیما میهمان و موضوعات هفته سوم دی ماه 1401 برنامه دکتر سلام سردار دل‌ها «پرستاره» را نورانی می‌کند مجموعه «زندگی بهتر» روی آنتن شبکه آموزش پویش «دست های مهربان» در شبکه آموزش “پرستاره” شبکه آموزش در شب یلدا «قصه ما» مخاطبان در شب یلدا شنیدنی می شود نازایی و درد زانو دو موضوع مهم برنامه های شبکه آموزش سیما مدرسه تلویزیونی، مروج فرهنگ ایرانی اسلامی در نشست خبری «بازی موازی» مطرح شد؛/تقلید طنزگونه جام جهانی با مشارکت گیمرها/ سیاست شبکه آموزش حرکت به سمت بازی است بهداشت جسمی و روحی کودکان دوشنبه 7 آذر موضوع برنامه صبحی دیگر معلمی که یک میلیون درخت کاشت بررسی بیماری واریس در صبحی دیگر آیا آب آوردن مغز در کودکان درمان دارد خودسرانه دارو مصرف نکنید به موازات بازی های جام جهانی فوتبال ،شبکه آموزش سیما برنامه "بازی موازی" را روی آنتن می برد دیابتی ها فردا دوشنبه برنامه صبحی دیگر را تماشا نمایند بررسی بیماری های کلیوی با شروع هفته حمایت از بیماران کلیوی در شبکه آموزش پوسیدگی دندان در کودکان موضوع برنامه دکتر سلام کتاب ، کتابدار و کتابخوانی موضوع برنامه صبحی دیگر مجموعه «زندگی بهتر»، روی آنتن شبکه آموزش رویداد ستاپ؛ راهی به سمت عدالت آموزشی در کشور نشست خبری رویداد ملی ستاپ در شبکه آموزش سیما طرح تحولی مدرسه تلویزیونی رونمایی شد در آیین معرفی از طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران تاکید شد؛ عدالت و تحول آموزش از اهداف اصلی مدرسه تلویزیونی ایران استفاده از معلم بازیگر در «مدرسه تلویزیونی ایران»/ در مدرسه ما یادگیری خوشمزه است عدالت آموزشی ‌با مدرسه تلویزیونی ایران رقم خواهد خورد‌ تحول آموزشی از اهداف مدرسه تلویزیونی/ آموزش باید آمیخته به سرگرمی باشد معلم بازیگرها می‌آیند و کاسبان آموزش جایی ندارند عدالت آموزشی با مدرسه تلویزیونی ایران بازگشایی مدرسه تلویزیونی همزمان با آغاز به کار مدارس

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها