اپلیکیشن شبکه آموزش
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 29 شهریور 1401

تحول آموزشی از اهداف مدرسه تلویزیونی/ آموزش باید آمیخته به سرگرمی باشد

مدیر شبکه آموزش گفت: مدرسه تلویزیونی ایران یک کلاس درس نیست و گاهی یک بازی است. در این مدرسه آموزش همراه با سرگرمی صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، نشست خبری مدرسه تلویزیونی ایران با حضور مدیر شبکه آموزش و اصحاب رسانه در سالن کوثر سازمان صدا و سیما برگزار شد.

در این نشست، علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش اظهار کرد: من اطمینان دارم که آن چه تحت عنوان تحول و عدالت آموزشی می‌شناسیم با مدرسه تلویزیونی ایران رقم خواهد خورد.

وی اظهار کرد: طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران ناظر به دو اتفاق است اتفاق اول عدالت آموزشی است که در کشور ما به شدت مغفول مانده است. مرور بیانات مقام معظم رهبری نشان دهنده گلایه ایشان از کوتاهی در این زمینه است . تعبیر ایشان است که ساختارنظام آموزشی ما باید به سمتی برود که نصیب آموزشی یک دانش آموز در شمال شهر تهران با یک دانش آمو در یک منطقه محروم دور از مرکز برابر باشد.آیا الان این گونه است؟ آیا قبولی های کنکور و سهم و نصیب آموزشی دانش آموزان مناطق مختلف ایران یکسان است؟

عبدالعالی ادامه داد: هدف اول این طرح حرکت به سمت عدالت آموزشی است یعنی هر کسی که در خانه تلویزیون دارد به بهترین محتوای آموزشی دسترسی رایگان داشته باشد. در حالی که با دسترسی بالای ۹۹درصد آنتن تلویزیون و حدود ۶۰میلیون دستگاه گیرنده خیلی باعث تأسف است که طبق اعلام مدیران آموزش و پرورش در دو سال اخیر که درگیر کرونا بودیم پنج میلیون دانش آموز با مشکل ادامه تحصیل مواجه شدند.

وی با بیان اینکه در مدرسه تلویزیونی ایران به دنبال عدالت آموزشی هستیم، گفت: مدرسه تلویزیونی ایران مناطق محروم و افرادی که به تلویزیون دسترسی ندارند را مد نظر قرار داده است.

عبدالعالی افزود: هدف دوم تحول آموزشی است. یعنی امروز وقتی یک انیمیشن کوتاه برای دانش آموزان در فضای مجازی چهار میلیارد بازدید دارد به این معناست که شیوه آموزش و پرورش تغییر کرده و بادی آمیخته به سرگرمی و تفریح باشد.برای همین است که می‌گوییم در مدرسه تلویزیونی ایران یادگیری خوشمزه است.

وی با بیان اینکه آموزش باید آمیخته به سرگرمی باشد، گفت: مدرسه تلویزیونی ایران یک کلاس درس نیست و گاهی یک بازی است. در این مدرسه آموزش همراه با سرگرمی است یعنی همانطور که بچه ها دوست دارند کارتون ببینند منتظر آغاز آن بازی یا اتفاق جالب هستند که در قالب غیر مستقیم کلاس ارائه می شود و همان سرگرم آموزی است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسکانیوز مبنی بر برطرف شدن مشکلاتی که در زمان پخش برنامه های مدرسه تلویزیونی وجود دارد، نیز عنوان کرد: تمام سعی‌مان بر این است که در کنداکتور برنامه نظم مشخصی را ارائه دهیم.

وی تصریح کرد: حجم کنداکتور در دبستان باعث شد سراغ دروس فارسی علوم و ریاضی برویم. در همه مقاطع هم کلاس جذابی در حوزه قرآن داریم. ظاهر این برنامه در شبکه آموزش است و این حجم درس در آنجا نمی‌شود به محض اینکه این کنداکتور پر شود سراغ کانال‌ها و شبکه‌های دیگر هم می‌رویم.

مدیر شبکه آموزش در خصوص اینکه دانش‌آموزان می‌توانند از چند طریق با مدرسه تلویزیونی همراه باشند، تأکید کرد: مدرسه تلویزیونی از چند روش قابل دیدن است. از طریق قاب تلویزیون و زمانی که رأس ساعت ۲ بعدازظهر و ساعت‌های دیگر تا شب برنامه‌ریزی شده است. اما کسانی که در این زمان‌ها نتوانستند با ما همراه باشند معلمان‌مان می‌توانند این آموزش‌ها را ضبط و در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند و یا از طریق فضای‌مجازی و تلوبیون، رایگان از این محتواها بهره ببرند. 

عبدالعالی در پایان از همه کسانی که می‌توانند به هرچه بهتر شدن مدرسه تلویزیونی کمک کنند درخواستِ نقش‌آفرینی کرد و گفت: از دوم مهرماه هر روز شنبه تا پنجشنبه با ۵ ساعت برنامه تولیدی در خدمتِ مخاطبین هستیم تا آخر خرداد سال آینده این تولید ادامه دارد. این رکورد تولید برنامه به حساب می‌آید. چون در آن نیت به سمت عدالت آموزشی است.

دسته بندی:

آخرین اخبار

بررسی چالشهای تحول محتوای آموزشی  در «پرسشگر» ویژه برنامه‌های شبکه آموزش در سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد ساخت سریال جدید تلویزیونی برای پیشگیری از بی‌سوادی رفیعی مشاور پخش و تامین برنامه شبکه آموزش شد یک انتصاب در شبکه آموزش 🔶 جدول پخش برنامه آمادگی آزمون متوسطه اول در مدرسه تلویزیونی ایران همكاري شبكه آموزش و دادگستري چالش های پیش روی وزیر جدید آموزش و پرورش در برنامه «پرسشگر» بهار کتاب ۳۴| مدیر شبکه آموزش سیما در گفت‌و‌گو با آنا: انقلابی بزرگ در راستای عدالت آموزشی بزرگداشت روز معلم در شبکه آموزش سیما مدرسه تلویزیونی سوخت «از دولت قرآن» ویژه برنامه شب های قدر شبکه آموزش مدیر تامین برنامه شبکه آموزش سیما منصوب شد کاهش تلفات جاده‌ای در برنامه فقط «به خاطر من» در شبکه آموزش «ژرفاخند» برنامه ماه رمضان شد آموزش استعدادهای درخشان در مسابقه «هوش یار» «آوای رمضان» از نیمه شب تا سحرهای ماه رمضان مهمان خانه های ایرانی آشنایی با درمان های طب سنتی ایرانی در «دکتر سلام» مدرسه‌ای به وسعت ایران؛ عدالت آموزشی سوغاتی که کرونا با خود به همراه آورد مسابقه تلفنی مدرسه از شبکه آموزش پخش می شود؛ رقابتی تخصصی برای دانش آموزان پایه اول تا ششم تفاهم نامه همکاری فیما بین سازمان نظام پزشکی کشور و شبکه آموزش سیما امضا شد تحریک حس کنجکاوی مخاطبان با «رادیکال 7» «هوشیار» گامی برای تحقق عدالت آموزشی طرح شبکه آموزش سیما برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان آغاز به کار «مدرسه کنکور ایران» با شعار «پنجره‌ای یکتا رو به عدالت آموزشی» نشست خبری آغاز به کار «مدرسه کنکور ایران» با حضور دکتر عبدالعالی سرپرست موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در برنامه «رویش»:رسانه ابزار اصلی آموزش و ترویج است بررسی دستاوردهای انقلاب در حوزه پزشکی با «دکتر سلام» حضور عوامل «مدرسه تلویزیونی ایران» در ۱۶۲ پویش «ایران 1430» در قاب شبکه آموزش پویش دست‌های مهربان در دکتر سلام میهمان و موضوعات هفته اول بهمن ماه 1401 همکاری بنیاد علم ایران و شبکه آموزش سیما میهمان و موضوعات هفته سوم دی ماه 1401 برنامه دکتر سلام سردار دل‌ها «پرستاره» را نورانی می‌کند مجموعه «زندگی بهتر» روی آنتن شبکه آموزش پویش «دست های مهربان» در شبکه آموزش “پرستاره” شبکه آموزش در شب یلدا «قصه ما» مخاطبان در شب یلدا شنیدنی می شود نازایی و درد زانو دو موضوع مهم برنامه های شبکه آموزش سیما مدرسه تلویزیونی، مروج فرهنگ ایرانی اسلامی در نشست خبری «بازی موازی» مطرح شد؛/تقلید طنزگونه جام جهانی با مشارکت گیمرها/ سیاست شبکه آموزش حرکت به سمت بازی است بهداشت جسمی و روحی کودکان دوشنبه 7 آذر موضوع برنامه صبحی دیگر معلمی که یک میلیون درخت کاشت بررسی بیماری واریس در صبحی دیگر آیا آب آوردن مغز در کودکان درمان دارد خودسرانه دارو مصرف نکنید به موازات بازی های جام جهانی فوتبال ،شبکه آموزش سیما برنامه "بازی موازی" را روی آنتن می برد دیابتی ها فردا دوشنبه برنامه صبحی دیگر را تماشا نمایند

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها