به گزارش روابط عمومی شبکه آموزش، محمد شیری بازیگر طنز سینما و تلویزیون فردا یک شنبه در برنامه صبحی دیگر با تهیه کنندگی رامین موسوی حاضر خواهد شد تا با نیما کرمی مجری مجله صبحگاهی شبکه هفت به گفتگو بنشیند.
جواد نوروزی کوهنوردی که از فدراسیون کوهنوردی روسیه لقب پلنگ برفی را برای فتح ۵ قله هفت هزار متری گرفته و این روزها وقت و زمانش را فقط برای امداد و نجات در کوهستان های ایران گذاشته به بهانه حوادث اخیر برای کوهنوردان کشورمان ، دیگر میهمان برنامه فردا یک شنبه صبحی دیگر است .
در برنامه نیمروزی شبکه تلویزیونی آموزش، " دکتر سلام " با تهیه کنندگی وحید رستگار و اجرای میترا بهرامی با دعوت از دکتر مرتضی خداپرست ، متخصص قلب و عروق ، روی آنتن شبکه آموزش می رود .
در برنامه شامگاهی رویش که با محوریت آموزش کشاورزی است در روز یک شنبه ، با اجرای فرشید فهیم و تهیه کنندگی علیرضا سپهرین با موضوع " تولید و به بازاررسانی محصولات گواهی شده " میزبان دکتر محمدرضا رزاقی ، مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت های تعاونی تولید روستایی ایران است .
مجله صبحگاهی "صبحی دیگر" هر روز از حدود ساعت ۹:۲۰ به مدت ۷۰ دقیقه ، برنامه گفتگو محور "دکتر سلام" با محوریت پزشکی همه روزه از حوالی ساعت ۱۳:۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه و برنامه "رویش" با هدف ترویج روحیه جهادی و آموزش کشاورزی هر روز در ساعت ۱۹:۱۰ به مدت ۴۵ دقیقه به صورت زنده روی آنتن شبکه آموزش می روند .
#شبکه_آموزش_سیما #دکتر_سلام #صبحی_دیگر #رویش #جهادکشاورزی #محمد_شیری #نیما_کرمی #میترا_بهرامی #کوهنوردی