حانیه السادات آجودانی: با توجه به تنوع روز افزون نیازهای جامعه در تمامی عرصه ها، از فرهنگ عمومی گرفته تا دانش های جدید و آمیختگی بیش از پیش زندگی و حیات فرهنگی و اجتماعی با مظاهر علوم و فن آوری، که آموزش را به امری مستمر و پویا و بخشی جدایی ناپذیر از زندگی اجتماعی تبدیل کرده است، شبکه آموزش سیما در سال ١٣٨١ با هدف تهیه، تولید، پخش و توزیع برنامه های آموزشی و کمک آموزشی به منظور گسترش و پشتیبانی آگاهی های فرهنگی، علمی و مهارتی کلیه اقشار جامعه تأسیس شد.
این شبکه در ادوار مختلف به نیازهای آموزشی نوجوانان پرداخته و با تولید برنامه هایی همچون «کارنامه۲۰»,«فرصت برابر» ، «مسير برتر»،و... سعی در آماده سازی نوجوانان برای شرکت در کنکور و برطرف کردن مشکلات و دغدغه های آنان داشته است.
به طوری که همزمان با شیوع بیماری کرونا در ایران و تعطیلی مدارس، شبكه آموزش سيما با برگزاري كلاس هاي مختلف در «مدرسه تلويزيوني ايران» و استفاده از معلمان خبره، توانسته به نيازهای دانش آموزان و نوجوانان در اقشار مختلف پاسخ داده و در نبود کلاسهای حضوری کنکور و همچنین عدم دسترسی تمامی نوجوانان به این کلاسها و حتی شبکههای مجازی و اینترنت، آموزش را برای همه از طریق رسانه ملی برابر کرده و گامی موفق به سوی آموزش از را دور بردارد.
تا جایی که با اعلام مركز تحقيقات صداوسيما، شبكه آموزش موفق به کسب رتبه سوم در جذب نوجوانان شده است و اين نشان از موفقيت اين شبكه در پيشبرد اهداف خود در راستاي شعار «مردم-آموزش-مهارت» دارد.
شبکه آموزش با فراهم آوردن فرصت های برابر برای همه استعدادهای کشورمان فضایی را ایجاد کرده تا هیچ دانش آموزی در حسرت آموزش های لازم نمانده و با کمترین هزینه همه جا و همه وقت به آنچه برای رشد و پیشرفت تحصیلی و مهارت آموزی فردی نیازمند است دسترسی داشته باشد.